Stockholm

Hallå!
Villken helg det varit, asså=)
Fredag eftermiddag kom vi till Arlanda tog taxi till Vällingby där vår moster bor. Villket härligt väder der varsol och ingen snö alls, underbart. Lite senare drog vi in till Vällingby-Centrum och käkade Thai-Lunch, så jäkla gott asså. Sedan drog vi och kollade lite i butikerna, helt underbart finns verkligen allt! Därefter drog vi via coop och handlade mat, massa gott. Kvällen spenderades här i lägenheten, fikade och tog det lungt, somnade redan kring 10 vi var verkligen så trötta efter resan.

Gårdagen då, vaknade runt 8, käkade en enorm svensk frukost. Efter duschade vi och gjorde oss i ordning. Slappade litr framför datan. 12 käkade vi Tacos hemma så underbart gott. Efter vi vilat på maten drog jag och Irene in till Vällingby-Centrum igen, kollade egenom varenda butik, så jäkla kul, det finns verkligen allt möjligt, ni borde se det, haha. Vid 3 fikade vi på Coffie-House By George i vällinge-hus, caffe-latte med en underbar semla. Därefter fortsatte vi med shoppingen, hittade ett enromt köp-centrum lite längre bort och vi alvarligt tappade hakan när v kom upp på andra våningen, så enromt stor och snyggt, helt sjukt, asså går inte att förklara med ord. Och dethär är bara Vällingby-Centrum ännu, tänk inne i Stockholm-City då. Halv 6 gick vi hem med en isglass i handen underbart kallt haha. Kvart före 6 kom vi på att vi ville på bio så vi sprang in till centrum igen och hann till filmen "Mammoth", bästa filmen på länge, tror att alla i biosalongen gärt eller iaf hade tårtar i ögonen, vi satt och käkade chips och drack källvatten hela filmen och snyftade. Halv 9 gick vi hem genom ett tomt centrum och dö började det snöa, mysigt=)
Hemma rostade vi mackor och drack appelsin-juice. 11 somnade vi efter en underbar dag.

Haha dethär blev långt, men hoppas det var roligt att läsa, nu ska vi börja fixa oss, vi ska nämligen dra in till Stockholm-City med tunnelbana ensamma=) Kommer bli en underbar dag. Jag älskar verkligen Stockholm.

Nu ska jag gå, ha det så bra!

Puss&Kram!

db

Kommentarer
Postat av: paulina

låter härligt. kan inte fatta att du är där

2009-02-22 @ 12:28:46
Postat av: liza

de låter som om du sku ha jätte roligt david (: riktit avundsjuk e ja no :p men du ska ha e så bra ^^ <3

2009-02-22 @ 17:20:47
URL: http://lizahotta.blogg.se/
Postat av: Tobias

najs, ha en kul shoppingrunda :D

2009-02-24 @ 14:42:19
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: kecka

jag hade helt glömt bort att du hade blogg oxå, men här ser man på :)

..sverige låter ju sjuuukt nåååjs va! stockholm, ingen snö, och massor med butiker.(dock brukar åtm. mina pengar lysa med sin frånvaro då man har tillgång till bra:iga affärer osv..)

hoppas du har det fint där,

du får berätta när du kommer hem sen ;)

Postat av: Tobias

Vi får hoppas på det :D

2009-02-25 @ 21:37:46
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0