Effektiv dag

Villken dag!! Har hunnit med så jäkla mycket sen jag klev upp imorse klockan 7.
Sju timmars skoldag, innehållande både morgonsimning på gymnastiken (simmade 300 meter, haha), börjat skriva min materialbaserade uppsats om barnens uppväxt på svenskan (som måste bli 3 sidor... suck.) Sen har jag även målat Farmor&Farfars enorma vardagsrum (hur stort som helst) tillsammans med min syster, tog 5 timmar, men fan vad nöjd jag känner mig nu. Och att se reslutat på något jobb man gjort är det bästa som finns. Anyway blir supersnyggt när allt är klart och inhandlat.

Nu är jag nyduschad och ska strax äta någora mackor samtidigt som jag plöjer egenom läxhögen till morgondagen suck, blir 1 timmes effektivt arbete innan jag äntligen får krypa ner i min säng och sova. LÄNGTAR!!!


Nya soffan på plats och färdigt vitmålade fräsha väggar


Älskar den nya soffan, super snygg!


Tv.n på plats


Gardiner, blommor och tavlor på plats


Soffbord i matchande färg och ny matta saknas på bilden, kommer troligen i slutet av veckan, och dethär fixade vi på 5 timmar, så lite stolt får man väll vara :)

Hörs imorgon!

besos


Spain 09

Längtar tillbaks...























Soon i will return...

Film Tips

I söndags satt jag och min syster och degade framför datan rätt sent och kom helt plötsligt på att dra på bio, för att få ett lite bättre slut på veckan. Vi såg filmen "Hierro", en helt okej spansk skräck-thriller. Sorlig men helt klart värt pengarna.


Bad day

Jaa typ, men också för att jag har haft en väldigt väldigt tråkig dag, och absolut ingenting har hänt.
Ska krypa ner under täcket nu och vänta in bättre tider. Hoppas jag har tag i sömnen (Fastän jag redan sovit 2½ timmar)...

Besos!

Monday eavning

Är det bara jag som tycker dagarna bara rinner iväg nuförtiden, man vaknar går till skolan och helt plötsligt har en dag passerat och det är dags att lägga sig igen? Positivt egentligen men lite konstig känns det..
Anyway, har haft en ganska nice start på veckan. Hade en lite kortare och lugnare dag i skolan, slutade redan 2. När jag kom hem var duktig studerande och gjorde engleksa uppgifter. Sedan gick jag ut en sväng i solskenet, som slutade med en fika tillsammans med farmor.

Nu sitter jag här nyduschad och ska strax äta någonting, magen kurrar...

Lite bilder från dagen;









later..


i am melting



Behöver jag säga mer?

Jag vill verkligen ha allt, nu på sekunden!!

Från Nelly..


Chill eftermiddag

Hallå!

Villken otroligt chill helg + eftermiddag jag haft. Fikat med familjen och min morbror som är hemma i Finland denhär veckan, och legat i sängen och chattat i snart 3 timmar, lite nörd-varning där igen, men that's life, och dessutom så är söndagar meningen att vara såhär.

Anyway, dagens, väldigt casual, haha...


T-shirt


Jeans


Och kepsen, som jag är kär i :)



Nu ska jag ut en sväng !!

puss

Söndags morgon

God Morgon!

Är verkligen rosen rasande arg just nu, har precis vaknat och kollade ut genom fönstret, och vad får man se.....
Under natten har det snöat ca 25 cm, och allt är vitt... F*N!!!!!!



Trodde det skulle bli vår nu med vädergudarna vill tydligen inte det, nåja ska käka lunch nu och lugna ner mig lite.



Hörs om 1 timma!

Natt update

Klockan tickar sakta mot 1 och jag sitter i min systers rum och försöker vara social, men man undrar vem som är mer social av oss (hon ligger och snarkar just nu här bredvid mig.. haha)
Hur som helst, ska äta upp mina 2 knäckebröds mackor med en massa ost på och dricka upp ett stort glas mjölk och sen ska jag också sova, kommer nog bli svårt är inte lite trött heller, nattmännisko-varning kanske.
anyway

Ta hand om er, och sov gott!
besos

i'm up honey

Villken tråkig lördag haha, vaknade runt 12 av en irriterad mor som ville att JAG skulle TVÄTTA BILEN, fatta?
haha hel sjukt, snäll som man är så gjorde jag det, fyfan vad jobbigt det var, perfektionist som man, men fin blev den både innuti och på utsidan.
Nu vräker regnet ner över byn och jag ska krypa ner i sängen för att kolla på film, mysigt.




(Kepsen är min lillebrors, har stulit den från honnom, villket han såklart upptäckt och nu vill han ha betalt för att jag använder den, haha.)

Btw; Bröllopsfotografen, filmen jag såg igår, var riktigt skön!

Later

Movietime

Ska krypa ner under mitt duntäcke nu med en skål släta potatis chips och en kall jordgubbs-lime cider framför filmen "Bröllopsfotografen" Hoppas den är lika bra som jag hört den skall vara.



Vi hörs imorgon!

Ciao

Skrap lotter och rese planer

Stack till farmor och farfars för att skrapa lotterna jag nämde. Jag och farfar gjorde nämligen en liten deal för 1 månad sen, att varje fredag skulle han köpa 2 stycken skrap lotter, och jag skulle skrapa dem och isf vi skulle vinna något skulle jag jag typ 50% av det, haha. Hittils har det väll gått så där, 20€ är den högsta vinsten hittils, men vi ger inte upp.





Nu ska vi smida reseplaner inför sommaren, gött!


Chill kväll

Hallå igen, sitter här med ett stort glas kall cola och äter godisremmar och nrj dunkar i bakrunden, myskläderna är på och allt känns tippen toppen, chill kväll helt enkelt. Här kommer några bilder från dagen.







Nu ska jag skrapa fram miljoner på skraplotter, hörs sen när jag är miljonär ;)

Muakss


Happy sunny friday

Åh vad härligt med fredag, solsken och helgen framför sig. Mår riktigt toppen idag, allt har varit super hittils.
Solen har dessutom stekt hela dagen och jag fick mig världens sovmorgon imorse, så underbart!


Jag imorse

Hörs om en liten stund, ska hjälpa min kära mor med några saker!

Packnings kaos

Jag åker upp till fjällen med natttåget inatt, och packar för fullt här. Anledning av att jag åker upp med tåg och inte bil som vi vanligtvis brukar göra är att jag hade ett väldigt vikgigt prov idag i skolan (som förövrigt gick kanon.) Och resten av familjen åkte redan i söndags dit med bil, men jag kunde ju inte följa med då pga av provet idag, men i allafall, åker runt 4 någongång och kommer hem på lördag kväll.
Laptopen hänger med så kanske något inlägg dyker upp under vecka, who knows!?

Anyway back to the chaos ;)





Haha, kaos som ni ser ;)

David goes moviefreak

Måste bara tipsa om 2 underbart underbara filmer jag såg igår, den verklighetsbaserade katastrofen Pearl harbor (må vara några år och uttjatad, men fan så bra den är, tårarna bara tränger sig fram i slutet.) Och den andra, också en katastroffilm Poseidon (Otroligt bra gjord, och så jäkla spännande går inte att sitta still.)







Trailerna !!

If u haven't seen them, see them!

RSS 2.0