Underbar fredag!!

Har varit en kanon fredag verkligen, riktigt länge sen jag skrattat så mycket som jag gjort denna kväll.
Underbara vänner, vad skulle livet vara utan er..

Nu måste jag sova, jobbar imorgon 12-6, sen partyyy =)

Godmorgon

I'm up, tired and hungry.

Hörs om en liten stund, ska först käka frukost!!

The baseball jacket

Som alla skriver om just nu.  Jag har inte varit så jätte förtjust i den förut med nu håller det på ändras. Den skulle nog vara rktigt snygg en sval sommarkväll till ett par shorts och converse.. Vad tror ni?
Kanske får man ta och beställa en? Såg att dom fanns i mängder av färger och olika siffror / bokstäver på.. Och priserna varierade också när jag surfade runt lite.


Denhär gillade jag!



                                        

Från topman och ligger runt 100$

Gillar ni den tjejer&killar?

Springtur

Faaan vad duktig jag varit, när man sprungit 5 km en helt vanlig torsdag kväll får man väll svära på sin blogg och vara nöjd över sig själv? Eller?, haha.. Har legat inne typ hela dagen med laptopen på magen occh kände för 1 timme sen att nu får det vara nog. Drog på mig spring skorna och susade iväg med ipoden. Riktigt skönt var det, mera sånt!!



Nu ska jag dricka vatten, flera liter rättare sagt..

Tips

Om någon av er har tråkigt i sommar, under en regning dag eller något så vill jag tipsa er om en fruktansvärt bra serie som svt visat nu i nån månad. kommissarie winter. Sjukt bra kriminalserie uppdelad i 4 olika avsnitt, och ett avsnitt har 2 delar. Kriminalserien är baserad på Åke Edwardsons böcker. Rysande spännande. Om man en gång börjat kolla kan man inte sluta. Här hittar ni serien, enkelt och smidigt att kolla via datan.


Kommissarie Winter

WATCH IT!!

Hungrig som en varg

Sitter i min systers rum och chillar just nu. Jag älskar dethär rummet, vitt och stort. Hon är inte hemma så passar på att vara här.. haha!
Har också ett i-landsproblem såhär på kvällskvisten, är hungrig, såå jäkla hungrig, vet inte om jag ätit dåligt idag (troligen) men är så hungrig. Satt precis och kollade igenom lite bilder och där fanns massor med smaskiga matbilder från restaurangbesök. Pricken över i-et så såg jag precis ett matprogram på tv.n det var liksom droppen sprang till köket och haffade åt mig allt jag hittade och sitter nu här och smaskar för mig själv samtidigt som jag lyssnar på denhär låten:



Skööön!

Hörs senare..

Something new

Lite förändring har precis skett i bloggen. Nya färger + en ny fräsh somrig header bild som är tagen för 2 veckor sedan ute i skärgården. Min pappa fyllde år och hade en stor fest på våran sommarstuga, riktigt nice.
Bilden har min kusin fotat, kika in i hennes blogg. Hon har en sjukt bra kamera och tar superfina bilder.

Anyway, här är orginal bilden!


You just have to love the colors..


Chilll dag i solen

Villken härlig dag jag haft. Jobbade endast 4 timmar imorse och drog sedan hem för att steka. Absolut för fint väder för att jobba i, haha. Anyway, stekte i några timmar, chillade och åt glass med syster yster och grandparents. Typ vid 6 drog jag, daddy, och mina två systrar till våran sommarstuga ute i skärgården. Så vackert där var, vindstilla och solnedgång. Jag och min syster fiskade för första gången på typ 5 år, men fick såklart ingenting, booring var det också, bastade och sedan grillade vi korv i solnedgången, riktigt cosy :)

Nu är jag hemma, och har tagit en lång varm dusch och smort in mig med en massa after sun och känner redann hur brun jag blivit, såå nice!!


The harbour


Me and sis, notera att JAG kör båten, haha ;)




Fishing time






Beautiful sunset

Nu ska jag sträckläsa allt jag missat på facebook idag sen sova..

pUSS

Bags

Underbart snygga stilrena väskor från ASOS, kostar typ ingenting och är hur snygga som helst, frågan är bara villken färg?



*Dräggel, dräggel*


Steeek

Ligger och steker ute i solen och lyssnar på musik med underbara människor alltså sådant man skall göra när man har sommarlov :)





Kan inte annat än att gilla läget!!

Lateeeer

Onsdag 2 Juni

God Morgon...

Har precis släpat mig upp ur sängen efter att ha snoozat i 1 timme, suck. Att det alltid ska vara så svårt att slita sig upp ur dendär sköna sängen...
Nåja, klockan är halv 11 och jag ska slänga i mig något i matväg och sen dra iväg till jobbet.
Solen lyser där ute och termometern visar 15 grader i skuggan, lovely.


Morgon utstikt..

Hörs senare!

VILL UTOMLANDS!!!!!

Jag vill verkligen resa nu... Resa bort, långt bort, till någon mysig varm grekisk ö, med turkost vatten, kritvita stränder. Bada, snorkla, chilla, steka och festa hela nätterna. Dricka färgglada drinkar och dansa, fan vad jag känner för att shejka loss nu med en massa härliga människor, haha!!

Jag har aldrig varit i Grekland faktiskt, hur är grekland, nattlivet, maten? Någon som besökt någon av öarna Cypern, Kreta, Rhodos, Kos? Berätta!!






Drömmer mig bort från 10 gradiga Finland......

Converse

Något jag verkligen älskar i skoväg är Converse skorna. Snygga, bekväma och passar till allt.
Av någon konstig anledning äger jag bara 1 par gråa och har haft dom i typ 3 år redan, tröttnar aldrig.
Men nu vill jag ha fler färger, vita, svarta, blåa och kanske ett par röda som skulle sticka ut.



Surfade runt lite under lunchen idag, och hittade en supernice märkes sida med billig frakt och slog till.
Priserna varier också sjukt mycket på olika sidor, så om du vill vara ekonomisk surfa runt lite före du tar de första du ser.


Domhär är påväg hem till mig, *Längtaaar*

Bilden är lånad från Junkyard


I am back on track people

Nu är jag äntligen tillbaks efter ett välbehövligt uppehåll. Klarade inte av mera för 1 månad sen, skolan tog upp precis all tid, och när jag kom hem från skolan var så jag så slut så jag bara sov hela kvällarna.

Men nu är skolan över och jag har ett 2½ månaders sommarlov framför mig, what a feeling babes...

Anyway, jobbar även lite nu. Hela juni rättare sagt. Så lite cash rullar in på kontot, alltid välbehövligt.
Imorse var jag dock så trött att tog jag en sovmorgon och stack till jobbet först vid 12, haha, får man göra så? Nåja, jag har iaf ett sådant jobb så jag får lite välja när jag jobbar huvudsaken är att jag utför uppgifterna som skall göras. Åkte hem runt 6 tiden och sen dess har jag bara chillat och umgåtts med min granny.

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik och leker med webbkameran, tröttnar aldrig på dom knasiga funktionerna som gör att man ser helt sjuk ut, så jäkla roligt.




Hahaha..


RSS 2.0