I'm bored

Klockan är tjugofem minuter över elva och jag sitter här och ögonshoppar, klipper ihop önskeoutfits, dricker lite vatten emellanåt, och njuter över milows sköna stämmor, Lovley Saturday, isn't it?


Äckligt dyrt men fruktansvärt snyggt!

Vad gillar nu bäst?


Leona Lewis

Även om låten har nått år på nacken och jag har hört den ca 1000 gånger är den alltid lika underbart vacker. Leona Lewis sjunger verkligen som en ängel och hur hon ser ut behöver jag väll knappast kommentera.Kan också bekänna att jag började gråta första gången jag hörde den..

Lysssna kära vänner, listen..


Farsdags outfit

Firandet är över och jag ska strax lägga mig ner i min säng kolla någon film, eller plugga?! och sen försöka sova bort denhär förkylning. Om det blir skola imorgon har jag ingen aning om, vi får helt enkelt se hur jag känner mig.
En ny fräsh och enkel farsdags outfit=)
Gillar ni den?

Don't feel okey

Allt är absolut inte okey just nu, halsen gör så himla ont + att ja massproducerar snor just nu (hur äckligt det än låter) slutar aldrig rinna :(
Känner mig också väldigt trött, och funderar starkt på att stanna hemma imorgon men vi får se.
Nu ska jag i allafall hoppa in i badrummet och fixa frillan, sen dra på mig något snyggt och sedan susa iväg till farföräldrarna, farsdag idag ju, och när det handlar om tårta så SKULLE JAG ALDRIG MISSA DET hur sjuk jag än vore;)

Ha en fin dag, hörs senare kanske?
And don't forget your fathers, det är ju dom ni ska tacka för att ni finns;)


Den första snön

Den första snön har lagt sig här i byn. Snacka om att bli överraskad imorse när jag vaknade och tittade ut genom mitt fönster, vitt vitt överallt och riktigt vackert.
Skulle gärna hoppa ut i snön nu och bygga snögubbar och ha snöbolls krig mot mina småsyskon men tyvärr är jag sjuk. Igår hade jag feber, var snorig, huvudvärk och sånt som hör till förkylning, idag är det lite bättre men halsen är inte skick ännu så jag stannar nog inne hela dagen.

Har ni också snö =) ?

RSS 2.0