Tempora mutantur nos et mutamur in illis




Mulet och grått

Usch villket väder vi har idag och usch vad trött jag är. Vaknade upp av mitt alarm vid halv 9 tiden, halvdöd och ville bara somna om igen. Drog mig själv upp och iväg för att fixa en grej i några timmar och är hemma igen nu. Sitter och äter kaktus sorbet nu och funderar på att ta en siesta, ååh det ska jag göra..


HAHAHA!!

Jag slutar aldrig skratta åt min skräppost mapp, villken underhållning!
Förstår inte hur dom kommer på allt ..


Home sweet home

Hej hallå, har inte velat blogga sen jag kom hem utan jag bara tagit det lungt med nära och kära och umgåtts med dom. Saknade dom massor medans jag var borta. Har precis kommit hem efter att ha käkat på o'learys med familjen + farmor&farfar, riktigt mysigt och ett perfekt avslut på veckan. Nu ska jag bädda ner mig själv i sängen och läsa veckans nu som jag fortfarande inte läst fast jag köpte den bara pågrund av att ha något att läsa på planet hem, haha..



lateeeer!

På Arlanda

Sitter på Arlanda och har extremt tråkigt. Landade för typ ½ timme sen. Mitt plan vidare hem går vid 10 tiden, så har gott om tid.



Älskade vän

Jag är så glad att vi började snacka på lunarstorm för 6 år sen. Jag är så glad att jag fick en sånn underbar vän som dig Paulina. Jag är så glad att du&jag har hållit sams genom åren. Gråtit skrattat och haft världens absolut bästa relation över internet. Och det jag är mest glad över att nu har vi träffats för första gången och tillbringat 8 härliga dagar tillsammans som jag aldrig kommer glömma.

 







Du är underbar vän och jag kommer alltid älska dig <3


Jeansskjortan

Jag har begått världens synd, sommarens typ hetaste plagg jeansskjortan som typ måste finnas i killes garderob har jag inte ännu köpt... Det måste ändras, så fort jag kommer hem ska jag leta reda på första bästa. Kollade även runt lite nu och funderar, ska jag köpa en rätt så dyr märkes jeansskjorts från cheap monday eller köra på h&ms billigare variant?




 Nice or not?


tidsfördriv

Vi ska åka till göteborg strax eller om någon timma. Jag ska flyga hem till mitt älskade Finland. Men nu har vi extremt tråkigt, har lekt med cammen fixat oss och nu ligger vi här i varsin säng med varsin data och lyssnar på musik, jag känner mig helt död, hur fan ska jag orka flyga hem?











Haha ;)

Last day over

Har haft en fin soft sista dag här i Anderstorp. En låång sovmorgon, massor med skratt, bakning, kollat på vänner & House och umgåtts med underbara människor.
Nu är jag trött och ska sova, imorgon kväll flyger jag hem.











Sovgott!

Dagens upptäckt

Fyfan asså, jag svävar på rosa moln just nu. Hörde precis en gammal låt av Bryan Adams och fan villka flashbacks man fick, helt sjukt, och låten är ju grym.



Den lades precis till i min spotify-lista!!! grrrrrr

JAG DÖR

SVERIGES STOLHET : ANAGINA!!  <--




PAAANIIIK

Okej, idag har vi slagit rekord, vaknade 13:28, fasen också.. Känns som om hela dagen är förbi, men nååjaa, skit i det nu, idag är det min andra sista dag här och det måste ju firas på något sätt.


Haha, galen bild från i lördags ;)

SCAAAARY

Fy fan asså, vi kollade Boogieman, och Boogieman 2 som sista filmer ikväll. SHIT SÄGER JAG BARA!!!
Har nog aldrig vart så rädd förut och aldrig tryck så hårt för mina öron... usch ja.. Men jag gillar dom, väldigt mycket även fast jag ville kissa på mig hundratusentals gånger under filmens gång, hehe.



Watch them!

Måndag kväll

It's movienight number 2. Vi kör med skräcktema idag också. The stepfather är avklarad och nu blir det en annan rysare, i like. Åter tillbaks till soffan, filmen och POPCORNEN!! ;)

First day in Sweden

Har glömt att blogga om första dagen här i Anderstorp. Solen sken och det var riktigt varmt. Först Vi drog iväg till ett badställe med Paos kompis Klara och badade och solade och hade allmänt trevligt! Efter några timmar blev vi hungriga och käkade världens godaste pizza. På kvällen drog vi hem till klaras place och jag kollade på mina första avsnitt av vänner, endast nice.




















DELAD ANDRAPLATS!!!

Hemma efter minigolfen och jag kom fan delad andraplats med Paos syster, haha, såå jäkla nöjd är jag!!
Finns inte mycket mera att säga, rolig hade vi och solen tittade fram emellanåt, riktigt great.














02.08.10

Moorning!!

Vaknade 12:51 lite småttpanikslagen, hehe. Nu har ja käkat frukost bestående av rostade mackor och oboy, mums! Nu ska vi fixa och klä på oss sen ska vi dra ut och spela minigolf, och jag kommer vinna LÄTT!! :)



Hörs senare!!


Lyckad filmkväll

Villken läskigt bra filmkväll det blev. Var nära att dö av räddsla flera gånger och det blev ju inte bättre av att ha 3 livrädda skrikandes tjejjer bredvid sig, haha.
Vi såg filmerna, "The unborn" "The Ruins" "Captivity" riktigt bra filmer, och alla var väldigt olika läskiga om man säger så. Men helt klart värt att kolla på.
Nu är i allafall 4 popcornspåsar, 3 liter läsk och en 40 kronors godis påse slut och vännerna har dragit hem.
Jag ligger här i min tillfälliga gäst säng och känner mig ganska trött så kryper nog under täcket strax..


The movies


Käket ;)



Godnatt på er!

Movie eavning

Vi har precis vart på Ica och handlat inför kvällen. Det blir movienight tillsammans med vänner.
Popcorn, godis, choklad, läsk och skrääääckfilm!


haha...


Sweden såklart


Dagens outfit

Hörs senare


Syskonkärlek
















Pusss&kraam, vi ses den 9:onde <3


1 Augusti 2010

Godmorgon bloggen!

Idag är det den första Augusti och jag kan inte riktigt släppa tanken att sommaren verkligen är slut snart.
Det har varit en kanon sommar med värmderekord hit och dit, massor med bad, litervis med glass, sköna grillkvällar, lite resor, snygga sommarkläder, och man har fått sin efterlängtade solbränna, men nu då?

Nu är sommarens sista dagar på ingång och om minde än 17 dagar så ska jag hoppa på bussen och åka tillbaks till skolan för att inleda ett nyttskolåt, hemska tanke.
Låter kanske som om jag hatar hösten nu men det gör jag inte, men jag hatar denhär vemodia känslan strax innan skolstarten. Jag ser verkligen också framemot hösten också på något sätt, dels för att jag fyller år och blir 17 och dels för höstkläderna, lager på lager, stickat, långa mjuka halsdukar osv. Det piggar upp mig lite.

Anyway, nu ska jag vara Mr positiv David här och njuta och verkligen ta vara på domhär sjutton sista dagarna.


Bild från igår 

My new love

Förra veckan när jag var i Riga blev dom äntligen mina, dom efterlängtade vita conversen.
I'm in loooove!!


RSS 2.0