Movietime

Nu är det dags för Pirates of the Caribbean 3 (Vid världens ände). Jag får inte nog av dem, herregud dom är bäst!
Har laddat upp med lite chips och kall appelsinsaft!
Låter det inte underbart? Vill nån joina lite tråkigt att vara ensam. .



Vi hörs kanske senare ikväll/inatt!

db

Lördag, Den Sista Januari!

Tjena världen haha!

Har ni haft en bra lördag?
Det har jag, vaknade runt halv 12 tiden och var helt trött och lite småsur. Gick ut en sväng för att få frisk luft, och det blev bättre av det. Sen hjälpte jag farmor och farfar med en massa ved och sånt. Det var tungt men roligt att få köra skoter;) Klockan 5 gick jag hem för att duscha. Som tack för att jag hjälpte dem blev jag bjuden på restaurang. Amarillo. Vi åt mycket gott och riktigt flott. Som dessert åt jag världens godaste brownie kaka med varm choklad på och vaniljglass, så underbart gott! Tyvärr glömde jag min kamera hemma:{

Snart ska jag kolla någon film, byta till sköna myskläder, och bara ta de lungt.
Hoppas ni får en underbar kväll allesammans!

db

Prao-Dag 5

Gokväll underbara ni!

Lessen för en väldigt dålig blogg-vecka. Jag har haft praktik-vecka och när jag väl kommit hem har jag varit helt slut.
MEN NÄSTA VECKA ÄR JAG TILLBAKA PÅ SPÅRET IGEN. På månag börjar en ny vanlig skol-vecka med lektioner och prov. Ska faktiskt bli kul och komma tillbaks, jag känner mig inte riktigt "redo" för arbets/vuxen livet ennu, Men det kommer väll med tiden.
Om nån undrar eller vill fråga nått om vad jag gjort i veckan, så säg till jag berättar gärna för de som är intresserade.

Nu sitter jag här i mitt nystädade rum som doftar så gott, pendlar mellan vardagsrummet och mitt rum, kollar självklart på Let's Dance, eller inte självklart, blev faktikst lite "upprörd" förra veckan när kära Isabella åkte ut:{, men jag tog mitt förnuft till fånga och gav programmet en chans till! Tycker paren hittils varit jätte duktiga och juryn är väldigt generösa och snälla idag! Tummen upp för Let's Dance (Y)

Dagens outfit ska jag ochså visa för er, för jag är riktigt nöjd att jag fick ihop det som jag fantiserade imorse strax jag vaknade!



Jacka: H&M
Cardigan: CODE
T-shirt: H&M
Byxor: H&M
Skor: Shoe&Stop

Vad tycker ni?
Hope u like it*

Herregud morgan dansade nyss, OOO han fick 40 jävla poäng av juryn dom stog till och med upp, jag är dålig på dans men gud va bra det såg ut! wow! great job you!

Nu sätter vi stop för idag, ska se vidare på tv och eventuellt någon bra film, I LOVE FRIDAYS!

Ni får ha det så bra, ta hand om er, så ses vi SJÄLVKLART imorgon, (när jag vaknat;) haha)

Gonatt!

db


Prao-Dag 4

Oops vad jag har tappat många besökare vad kan detta bero på, har ju inte varit "såå" akitv här men, men!

Idag har jag haft en helk okej dag! Var lite förbannad i början av dagen, men det ordnade sig!
Idag är jag inte heller lika trött. Konstig. Imoron är det sista dagen, buhuu, jag vill int börja skolan igen;(
Men jag ska ta VARA på morgondagen=)

Nu väntar min bok, jag är helt bok_nörd nu förtiden haha!

Gonatt!
(Imoron kommer vettigare inlägg och bilder;) Promise.)

db

Prao-Dag 3

Gokväll!
Det förvånar väll er inte mera att jag säger att jag är trött, haha!
Det har varit en bra dag tycker jag=)
Praon gick bra och vi hade över 80 lunchgäster, blev lite stressigt där vid lunchtid, men det gick fint. När vi slutade gick vi in till stan hälsade på andra praoelever från vår skola. Sen in till bokhandeln och köpte en present till min kusin Louise, som fortfarande fyller 13 idag, hahha;). Sen gick vi in till mcdonalds på det vanliga, milkshake, vi satt och pratade och fördrev tiden, när vi senare kollade på klockan blev vi lite stressade, vi sprang som fan ända till busstationen. Men vi hann!;) Väl hemma var jag så trött att jag bara ville lägga mig ner på min säng och soova! Men vidare till min kusins kalas, trevligt var det =)
Nu ska jag dricka en stor mugg kaffe, varva ner, läsa lite och slutligen lyssna på musik tills jag somnar! GREAT!

Nu bilder:


Jag i ett stökigt kök!


Söta Hanna! Visst passar hon som servitris? :)


Härliga choklad-milkshake på mcdonalds, loveit!


Hanna föredrar jordgubbs-milkshake istället(Y)


:s haha!

Sätter stopp här!

Tack&och adjöö för idag!

Gonatt

db

Godmorgon

Hallå alla, är ni vakna? Det är jag, har duschat och gjort mig klar, nu sitter jag här och fördriver tid. Min buss går om ca, 20 min, så skönt. Idag är det en vanlig "jobb-dag" från 9.15-14.45, sen ska jag in till stan en sväng och köpa en present till min söta kusin Louise som fyller 13 år idag, GRATTIS<3

Bloggar mer ikväll, om dagens happening:)

Förresten jag har redan en super låt som jag ska rekomendera "Pink - Sober" Great" (Y)

Ha en bra dag!

db

Prao-Dag 2

Jag är alldeles slutkörd.Det har varit en riktigt rolig dag och lärorik dag. Men jag säger det igen, det tar verkligen på krafterna att jobba. Hur orkar vuxna?!
Jag har inte så mycket mera att säga, ska väll duscha och fräscha upp mig lite, sen ska jag fortsätta läsa "twilight boken" (Om jag kunde drömma) JAG ÄR FRÄÄÄLST AV TWILIGHT=)<3

Hoppas ni har haft en bra dag alla!
ska försöka skriva ett vettigare inlägg imoron-bitti, nu måste jag bara sova! David är trött!

Gonatt!

db


Prao-Dag 1

Sådär ja, första prao (praktik) dagen avklarad. Jag är helt slut. Det är ju klart bättre än att vara i skolan och ha tråkiga lektioner men fan vad fysiskt tung det är, jag menar det tar på krafterna och på kroppen att vara kock. Man går ju hela tiden och använder armana så det känns verkligen.

 Jag och en kompis praoar på en restaurang som heter After Eight. Och det är både en restaurang och ett "musik café" så vi delade upp det till onsdag ska jag vara i köket och vara kock, sen på torsdag byter vi så jag är i cafét och är typ servitör då! Så det blir roligt!
Men som sagt nu är jag trött! Ska duscha bort allt os (man känner verkligen att man stått i ett kök idag, oset från allt mat liksom sätter sig i ansiktet, huden känns sådär äckligt fet?!)
Ska försöka fota lite nån dag så ni får se hur det ser ut där vi ska jobba hela veckan.

Ha en bra måndag-kväll!

Btw vem ska kolla "bonde bröllopet" Magnus&Emma som börjar om sisådär 35 minuter? -JAG SKA! :D Kul att nån hittade kärleken i programmet iaf;)




(Gammal bild, men ville göra inlägget lite snyggare, haha)

db

Det bästa receptet!

Hallå bloggen!

Jag har ju haft en liten "tävling" pågång nu i en vecka, och jag har nyss kollat genom alla recepten, det var mycket svårt för alla lät så himla goda! Men var ju tvungen att välja något. Så nu valde en hel blogg med recept, kunde inte avgöra villket av dom som lät godast. Det var Sandra som skrev till mig om att hon hade många recept på sin gammla blogg. Recepten lät mycket goda så jag valde dom. Här kommer länken http://bomullshuve.blogg.se/category/recept.html så alla ska kunna ta del av dom smarriga recepten. Hoppas ni testar recepten nångång för det kommer jag göra! Överraska din mamma eller något, gör en fin middag, det uppskattar alla mammor och pappor!
Tack alla ni som skickade in recepten!


(Pappas förrätt på nyårsafton)


Ha en bra söndagkväll!

db

Söndagsplaner

Godmorgon, blir ett snabbt inlägg här. Familjen ska göra en utflykt idag, långt bort! Vi ska ha skoter och sen ska vi gå lite. Nu packar vi matsäck och snart ska vi börja klä på oss varma kläder eftersom det är kallt ute!
Hör av mig senare idag, sent.
(Då kommer tävlingsvinnaren på recepten upp också)

Vi hörs, ha en jätte bra söndag allihopan!

db

WHAT A WONDERFUL DAY

Gokväll! 3:e inlägget idag, haha;)

Min dag har varit hel grym, OCH DÅ MENAR JAG DET. Bästa lördagen på läänge! bio, god mat, familjen!

Twilight var underbar, ibland grät vi och ibland så höll vi på skratta ihjäl oss! Så jävla bra! 
 

Whatever you do don't miss it!
SE DEN!!:) <3

Nu börjar dagen lida mot sitt slut, och jag ska äta lite chips dricka nått gott och eventuellt se en film, sen ska jag sova!

Tack alla som besökt mig idag (REKORD) Jag hoppas ni kommer tillbaks. Jag ska snart börja fixa lite på min design också, så följ med!

Gonatt alla underbara läsare!

db

Strålande

Hallå, dagen rullar på och jag är fortarnade på strålande humör:)
Gick till farmors och farfars för nån timme sen och här är jag fortfarande, jag har just hjälpt min farmor med att göra kåldolmar (första gången i mitt liv), dom är just nu i ugnen och om en halv timme är dom klara och då ska jag då smaka på dem för första gången, det bli mycket spännande;) Slänger upp en bild senare!
Hur är det med er då?


Och titta villket strålande väder det är idag, helt underbart.

Dagens låt: Beyoncé - Halo

Vi hörs alla underbara läsare!

db

Lördag morgon

Godmorgon!

Har sovit 9½ timmar inatt  så jag känner mig verkligen utvilad och pigg, såå otrolig skönt!
Har just ätit världens bästa frukost, så nu är jag mätt och belåten. Snart ska jag klä på mig, och sen ska vi se vad som händer. Kanske blir bio ikväll med min syster, vi hade tänkt se twilight, Har någon sett den? Bra/dålig?


Kallt är det idag :S


Underbar frukost, jordgubbs-yoghurt med müsli, rostade mackor med ost, gurka, paprika, varm choklad, och en banan;)
Underbart eller hur?


Och nu har solen nyss stigit upp över taken här:)

Kan man vakna till en underbarare morgon? Nej, enligt mig!

En tråkig sak bara. Så tråkigt att bella åkte ut ur let'sdance igår, det hela är lite mysko, hon är många gånger bättre att dansa än te.x, Carl Jan, och han Hasse. Säger som Stina-lee vad ska man nu titta på på fredagarna framåt...

Nu ska jag klä på mig!
Vi hörs senare idag! (Då kommer ochså dagens låt)
Tävlingen (det bästa receptet, kommer upp först på söndag, så fortsätt skicka in goda samrriga recept till mig)
Ha en bra lördag!

db

That's life

Igår var det en mycket hemsk och sorlig dag, min systers kanin dog. Det är alltid så tråkigt när något sällskapsdjur dör. Hon tyckte så mycket om den och den var verkligen riktigt fin. På kvällen efter vi hade begravt den så var vi rätt nedstämda och lessna båda två, vi satt i hennes rum och bara lyssnade på samma låt om och om igen. Det var skönt att bara sitta där och lyssna och tänka på livet. Tänk att det kan ta slut så plötsligt. Villken minut som helst kan allt bara vara över. Det är det som är så konstigt. Hennes kanin hade inte alls visat några tecken på att må sämre eller något. Hon bara dog. Så kan det också vara med oss människor. Ta vara på era liv, varje enstaka liten sekund. För man vet inte när det tar slut.
Vila i frid!




db


07.55

Godmorgon Världen!
Har just vaknat, känns lite som om jag sover ennu men ska försöka käka nånting nyttigt nu. Sen ska jag fixa mig och allt detdär. Ingen panik här inte, har nästan all tid i världen!
Har betsämt att denhär dagen ska bli super bra dag, så det får vi hoppas på att den blir=)

Önska mig bara lycka till på modersmålsprovet idag:S Haha! Kommer gå åt skogen;)

Ha en bra onsdag alla läsare!
Vi hörs runt 3!

db


Barack Obama

Hallå, ajaj villken uppdatering^^

Idag har jag mest varit den lata typen, Kollat på Barack Obamas, vafan heter det?! men iaf när han svor presidenteden. Mäktigt att stå och prata sådär inför 2 miljoner pers. oohh det skulle nog inte jag klara av;O

Nu har duschat, och sitter här och lyssnar på soundtracks från filmen "Mamma Mia", alltså abba-låtar, dom är sjukt bra att sjunga!:O
Sitter och funderar på att göra nått gott åt mig nu, te skulle smaka fint!

Yes, det var allt jag hade på hjärtat denna kalla tisdagkväll!
Ni får ha det så bra så ses vi imorgon bitti, början sent:))

Dagens låt får förståss bli den kalas roliga låten: Take A Chance On Me - Mamma Mia (The Movie) (lyssna i början, hurfan kan man sjunga så snabbt, "take a chance take a chance take a chance osv...) kul XD

Godnatt alla underbara människor!

db

Tisdag

Godmorgon!
 Jäklar vad trött jag är. Min buss går om några minuter så nu måste jag springa iväg:O

Ha en bra tisdag alla bloggläsare!

db

Måndags projekt.

Hallå!
Tänkte berätta för er om ett litet projekt som jag håller på med. Jag håller på gör en egen receptbok, bra va? Sen när jag flyttar hemifrån har jag en egen receptbok där jag samlat alla de läckraste recepten under året. Men nu behöver jag er hjälp, jag behöver ju någonting att fylla boken med, olika smarriga recpet. Så nu vill jag att alla som vill ger ett eller två exempel på det bästa recpetet enligt dig själv. Kan vara vad som helst, både sött och salt. (Obs: Dethär är inget måste, men ni får så gärna)

Antingen kommenterar ni recpet till mig här på bloggen, eller så mejlar ni det till mig på ([email protected]) skriv gärna "Recept" i ämnes raden. Tack på förhand! =)

För att göra dethär lite roligt, så kommer jag utse "Det bästa receptet" (enligt mig) på fredag-kväll, och lägga upp det här på bloggen, och såklart vem som skickade in det:) Så nu har ni en hel vecka på er att skicka in roliga, underbara, söta recpet till mig! Lycka till!


Nice va?;)

Dagens Låt: Takida - Handlake Village

db


Godmorgon

Godmorgon!
Nån annan än jag som slitit sig ur den sköna varma sängen?
Jag är faktiskt rätt pigg, och det är jag glad för! Nu ska jag käka nått, sen måste jag göra nått med mitt hår Hahha, det är en KATASTROF NU X D

Bussen går om 45 min så jag har all tid i världen=)

Vi ses runt 3 halv 4.

Ha en underbar Måndag=)

(Dagens låt kommer upp senare idag, har inte lyssnat på musik ennu X D)

db

En favorit i repris!



Hittade en gammal bild på mig, tycker den e ganska så nice, eller? ;)

Sitter och kollar reprisen av let'sdance:) Men nu måste jag verkligen börja med pluggandet, hahha, som vanligt skjuter jag upp det till sista minuten! Typiskt.

db


Helgen

Hallå, villken dålig uppdatering, haha!
Jag kan berätta lite om helgen.

På fredag efter skolan var jag in till stan, köpt ett par skor (Bild längre ner), och handlade mat. Sen på kvällen drog jag till ett disco med en kompis, rätt trögt där, (My dancefeeling hade stannat hemmaXD) men sällskapet var desto bättre!

Igår lördag var jag bara hemma och tog det lungt, åt middag med farmor och farfar och familjen. Senare kollade jag på Pirates Of The Caribbean 2 och åt chips med min lillebror;)

Idag ska jag plugga eftersom jag har biologi prov imoron -.-, inget annat inplanerat ennu. TRÖTT är jag just nu, inte alls redo för en ny vecka.


Såhär såg jag ut på fredag-kväll. Invigde t-shirten som jag har visat åt er i ett inlägg längre ner.
Allt är från H&M om någon undrar, (utom skorna då).


Skorna är från Blend och kostade 30€, tyckte dom var riktigt snygga och bekväma. Bra va=)

Dagens låt blir: Chris Brown feat. Keri Hilson - Super Human

 Ha en bra söndag!

db


Fantastiskt

 Uuh jag är förälskad. En läsare tipsade mig om en låt som han tyckte jag skulle lyssna på, och det gjorde jag. OCH JAG ÄR VÄLDIGT GLAD ÖVER ATT JAG GJORDE DET. För låten vad så himla underbar och fantastisk.

Leona Lewis - Run
(Alla måste lyssna på den för den är.. jaa-a, jag finner inga ord. Iréne du också;)


Och kolla in människan, hur vacker som helst!


Största musikupptäckten på länge!

Thanks Osccar du förtjänar en länkning:)

Ha en fortsatt trevligt kväll alla!

db

Great^^

Idag har jag haft en super-dag, allt har varit niice=)
Hade tänkt lägga upp en outfit bilden imorse, men jag hann inte, blev lite bråttom, men jag lägger upp den nu!
Idag är det mycket kallt ute och vintern kom tillbaks, jag som trodde  det skulle bli vår. Sällan!!



Byxor: InterSport
Munjacka: H&M
(Rätt tråkig outfit, men jag är inte så speciell av mig;)


Annars är väll allt som vanligt.
Fick reda på 2 stycken prov till idag så nu väntar 6 stycken prov innom 1 månad:O

höll på glömma ;)
Dagens låt: Alesha Dixon - The boy does nothing

db

140109

Känner mig lite som en julgran idag, redo att kastas ut och slängas bort!
Så det blir nog ingen mer text än dethär! Tyvärr.




Dagens låt: Coldplay - Fix you
(Bara att trycka på namnet, sen får du njuta och lyssna)


db


The Secret

Hahhaa, vi börjar inlägget fuuult. 
Idag har vi haft "kul/ful-dag" i skolan. Går ut på att alla ska klä sig så fult som möjligt. Jag var dock inte utklädd pga: tidsbrist?! Iallafall testade jag en kompis glasögon (alltså inte riktiga då utan fula?! glasögon som hon
hadde då hon var utklädd)

Resultatet blev detta? Kommantarer? *Ursäkta för bilden;)*




Idag hade vi också Religions Prov och det gick väll sådär?! Alla fall pluggade jag igår, sen när jag skulle sova ville jag läsa någonting först, men jag hade lite svårt att bestämma mig, skulle jag fortsätta plugga på den ointressanta religionen. Eller skulle jag ta några intressanta skvallertidningar, ni kan väll gissa villken jag tog hahahha;)




Ja och så till det roliga, mamma hämtade ut dom idag. 2 flygbiljetter till jag och min syrra. Vi ska hälsa på vår moster och hennes lilla dotter i Stockholm på sportlovet. Så länge sen vi sågs sist. Dom bor i Sverige vi i Finland så vi träffas inte så ofta:) Så det ska bli trevligt!





Dagens låt: The killers - Human
youtube.com/watch?v=d97XFGR_IP0

Nu ska jag duscha sen sova.
Godnatt!

db


Måndag

Lessen bloggen blir ett kort inlägg här nu, bilden säger väll allt. Sitter totalt nergrävd i religionen, har prov imorgon=(
Tröstar mig genom att spela ALL-SORTERS MUSIK PÅ HÖG VOLYM!! (Av någon konstig anledning koncentrerar jag mig bättre då.

Imorgon ska jag berätta en riktigt ROLIG NYHET ÅT ER så kom in då en 3/4 tiden:)



Dagens låt blir: Does Your Mother Know - Full Track - Mamma Mia "The Movie"
youtube.com/watch?v=Vi05Su7jX6k
MAN BLIR SÅÅÅÅ GLAD AV DEN:):):):):):)

db


Söndag

Villken dålig uppdatering idag, jag ursäktar så mycket.
Sov allt FÖR länge imorse. Sen åkte vi till mormor&morfars, som bor ca:60 km härifrån. Det har varit en riktigt rolig dag. Bästa med att hälsa på mormor och morfar är att an får äta så mycket gott! ;)

Nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet, det är som vanligt, jag sparar det till sista minuten. Typisk mig!

Dagens låt ska jag lägga upp iaf: The Rasmus - Justify (OTROOLIGT GRYM)
youtube.com/watch?v=UmF2kPvQWVQ

Ha en skön söndag-kväll, hörs imorgon!
(Gammal bild, men ville bara "pigga upp detta tråkiga inlägg hahahha;))





db


Slapp dag!

Hej Bloggen!
Lördag idag. Slapp dag kan man säga, vaknade runt 11. Har städat lite och så. Och vart ute några gånger, perfekt väder, några minusgrader och sol! Har kollat på 2 avsnitt av polisserien "Wallander" Jokern och Blodsband. Grymt bra! (Bild nedan) Lite konstigt bara att sitta och kolla på det, Hon som spelar Linda (Johanna Sällström) i serian tog ju sitt liv år 2007, hemskt! Men hon var en jätte duktig skådespelerska!
Klockan 6 åt hela familjen en god middag, och till efterätt rödvinbärs-paj (Bild nedan)
Imoron ska vi hälsa på Mormor&Morfar har inte sett dem sen julafton, så det ska bli kul. Annars blir det väll att plugga, 2 prov inkommande vecka!
Nu ska jag chekka någon film och bara ta det lungt!








db

Let's Dance-Spekulationer

Godis påsen e nästan slut och klockan har tickat över 11. Let's Dance är slut, jag sitter här och kollar igenom alla klipp på hemsidan. Vem var bäst ikväll då? Vad tyckte ni om Elisabets troschock? Vem hadde snyggast klänning? Jag tycker alla var jätte bra, vill inte peka ut nån som var lite "sämre" för det var ju bara första programmet. Tyckte faktiskt att juryn var överdrivet stränga i början?! Alla fall så tyckte jag att första programmet började riktigt bra! Håller ni med? :)


(Bild lånad från tv4)

Nu ska jag kolla om det går nån bra film på tv om inte så går jag och lägger mig!
Vi ses imorgon!

db

Fredag i all ära!

Tack gode gud att det är fredag idag, så himla skönt!
Dagen har faktiskt varit riktigt bra!
·Fackuppsatsskrivandet gick jätte bra, är snart klar hinner nog lämna in den innan deadline nästa fredag!:D
·Engelskan, no problem, love it!
·Biologin var fruktansvärt långtråkigt men jag överlevde!
·Sen matten gick bra, vi fick pratat bort halva timmen på onödiga frågor, diskuterade exempelvis tonårsföräldrar och julklappar;)
Sen hoppade jag på bussen, busschauffören var snäll och jag fick åka gratis in till stan, han bara "Ja men det är ju fredag" ;) Jag och min kompis Hanna stack in till en restaurang som heter "After Eight" för att fråga om vi får praoa där sista veckan i januari och det fick vi:):) dom var skit snälla:D
Sen köpte jag godis, och åkte hem med farfar som kom förbi!
Soft alltså. Ikväll ska jag kolla premiären av let'dance och käka godis, Så sköönt!



hh

Vem springer och köper godis efter att sett detta? ;)



Yehhh:D




Ville bara visa den coola t-shirten till höger, H&M 9.90€, snygg va;)

Dagens låt: Darin Ft. Kat DeLuna - Breathing Your Love
youtube.com/watch?v=ytQH8w90fG4&feature=related


Ha det underbart!

db


Hemma

Jag är hemma efter en jäkla tung dag! Har ingen blogg-inspiration idag och är fruktansvärt trött, sov så dåligt inatt-.-
Ska städa lite och plugga! Sätter int min fot utanför dörren idag sviin kallt usch! 
Chill dag kan man säga!

db


Vet ni vad som väntar nu .. ?

Jo sängen, är faktiskt rätt trött. Ska bli skönt att krypa ner i en mjuk varm säng. Kanske är bäst så, ska upp 7 imorgonbitti
Har suttit och läst en massa bloggar ikväll, och hunnit se på en film "Drömkåken" kom igår på 4:an, spelade in den eftersom jag var tvungen att sova då;) så nu har också kollat den, haha så himla rolig;)

Vi hörs imorgon runt 2 tiden.
Godnatt!

db


Keep it alive

Nu-u är jag här igen, grymt länge sen sist drygt 5 månader. Får bara sån lust att börja blogga igen när jag läser alla andras bloggar. Så nu ska jag testa en gång till.

Idag är det Onsdagen 070109 som betyder att vi började skolan igen efter jullovet. SUCK OCH STÖN, ni fattar, 19 dagars jullov, man får sova hur länge man vill, vara uppe halva nätterna. Och absolut inte göra någonting. Sen ska man ställa om sig till att antingen stiga upp 7 eller 8. Det är ganska så jobbigt. Men som tur gick det ganska bra imorse. Skoldagen annars är väll inget att dirket skriva om.

Nått nytt jag tänkte börja med i denhär bloggen är "Dagens Låt", det är ju ganska trevligt va? Bara som info så älskar jag musik och det är ett måste, utan det är det omoöjligt att leva?! X D

Så då kör vi igång!

Dagens Låt: Beyonce - If I Were A Boy
youtube.com/watch?v=upB17i4eiBQ

db


RSS 2.0