I WANT...

I want summer, i want hot wheter, i want Helsinki, i want a latte at La torrefazzione, i want to sit in a crowded hot metro with fifty thousands helsinki people, i want to walk over that hakaniemi bridge and stop and watch the harbour and the beutiful kajsaniemi houses by the water, i want that amazing halloumi chicken at first floor in forum, i want sleepless nights in your bed talking and laughing, i want cold beers at outdoor terraces, i want that fantastic white wine at köning, i want those funny party nights in the best clubs and i want you.

PANTS

'
3 Stycken sjukt snygga byxor, färgglatt it is!

FINLAND 2012

Jag blir tvungen att skriva av mig lite, för just nu så bubblar politken över i mig.

Igår var det val i Finland och 2 riktigt bra kandidater kom vidare till 2:a valet, där det sen blir klart vem som blir vår nästa president.
Sauli Niinistö och Pekka Haavisto, 2 mycket olika kandidater. En bög och en hetero. OCH JUST på grund av att en homosexuell man för första gången kommit så långt i politiken så är många i eld och lågor.
"En bög som president, nej fyfan" "blir nog att flytta från Finland nu..." så lyder statusuppdateringar på facebook idag. Herregud människor vi lever på 2012, inte 1950 som vissa av er tycks tro. En persons sexualitet/hudfärg/religös uppfattning har ingen betydelse när man är president. Alla är vi olika och det är dags för folk att acceptera det idag. Ändå så skriver folk såhär idag, jag förstår inte. Var står det att en president inte kan vara homosexuell?
Pekka Haavisto är en mycket klok och lugn man, med en lång politisk bakrund. Han har erfarenhet, och har ett gott ansitke utåt. I alla medier man sett nu kring valveckorna har han framkommit som en lugn man med bra åsikter och ett leende på läpparna. Det är dethär alla missar när dom bara fokuserar på att han som ingen annan tidigare har gått ut som öppet homosexuell. Mycket mycket tråkigt. Så mitt råd till er alla, sluta upp med det. TÄNK OCH TÄNK EN GÅNG TILL. Sexuell läggning en sak, politiker / president en helt annan sak.
HAAVISTO FOR PRESIDENT.

Those beautiful moments 2011


2tusen12

2012 är här. Ett helt nytt år. Mitt år, vårt år, 93'ornas år. Det här är året då vi blir klara med våra studier, utexamineras, får en utbildning och får den där jävla vita hatten som vi kämpat om i blod, svett och tårar.
Jag hoppas det är värt det. Den 3:e Juni då, när allt är över, när vi vaknar upp med världens jäkla baksmälla är det då vi skall packa ihop allt vi äger och har, säga hejdå åt dem vi älskar och hoppa på ett tåg söderut/norrut/västerut, och befinna oss i restaurangvagnen med en öl eller flera hela vägen ner/upp/fram. Jag tror minsann det. Det är i alla fall då mitt liv kommer att börja, det är då jag äntligen kommer att vara fri, riktigt på riktigt.
Skrämmande men fyfan vad jag längtar till den här dagen när jag bara kommer att köpa en biljett och ingen retur, packa ner mina kläder och saker i lådor och väskor och göra adressändring, skaffa sig nya vänner, hitta nya saker, uppleva saker man aldrig tidigare gjort, skaffa sig nya rutiner, och hitta ett jobb man verkligen gillar.
Det är så fruktansvärt sjukt fantastiskt roligt det här live, när alla, var on en, varje individ, SJÄLV får bestämma vad man vill göra med sitt liv, var  man vill leva och bo, och med vem man vill tillbringa varje minut av sitt liv med.

Det är det jag älskar och alltid kommer ÄLSKA.
PEACE

RSS 2.0