Regn regn regn

Jag är glad på utsidan och vill nästan bara skratta, men på insidan är jag sur och arg och det enda jag vill är att ligga i min säng med täcket över huvudet.

Det har ungefär regnat halva dan, men den andra halvan har solen lyst och det har faktiskt varit ovanligt varmt, konstig dethär med vädret?!

Just nu sitter jag hos farmor och farfar och tittar reprisen av Hejhej sommar eftersom jag alltid sover när det går på morgonen, så mitt huvud vrids från höger till vänster tv till dator, ah jag kan inte alls koncentrera mig eftersom planet sketch är så dåligt och har dumma högljudda ljud. Ähhh:@

Det känns som om jag vill göra hundratusen miljoner olika saker nu men vaaaad? städa, sitta på datorn, simma, vara med olika personer, baka, skriva, lyssna på musik,  jag vill ha chips eller godis, choklad vore gott nu.. ååå jag vill ha nå och göra nu? varför är det så tråkigt?

min blogg är inte alls intressant eller hur?! jag har absolut ingen inspiration nu, tack och adjö:S

db

TRÈS BIEN

Hejhej:)

Känner mig mycket glad eller nått i den stilen just nu, sitter här och lyssnar på när regndropparna faller ner på takfönstret, mysit, men no hatar jag det endå. Om man tittar bakåt på dihär veckorna vi har haft sommarlov redan så har det no regna minst 1 vecka:/ Det är int alls bra, skitdåligt rättare sagt. "I hopp och väntan på bättre väder":))

I helgen ha det vari den traditionella "plättkarnevalen" här i bosund, man steker plättar non-stop från fredag 18:00-Lördag 20:00, jag stekte mellan 1-4 på lördag:) riktigt kul, alla pengarna sen går typ till nå misson grej, kände att man gjord nå nytta iallafall, och tur med vädret hadd vi faktiskt å, varmt och skönt:) Plättar e no gott de alla fall när man äter dem på en brygga vid havet när solen håller på gå ner i havet;) det e no livet de:)

Igår invigde vi vår bastu vid villan, den va äntligen klar efter flera månaders arbete, någon villa har vi inte ennu, men vänt bara:) Hela familjen bada vi bastu och simma i det iiiiiskalllla havet, det va så skönt, sen efteråt så grilla vi korv i solnedgången och myyst:) Trevligt värre faktiskt:)

Idag har jag varit hos mormor och morfar, min 2 månaders kusin har äntligen kommit hit igen till finland, och hon ska stanna här ända tills Augusti. Hon är så sööt lilla Matilda. Så idag har jag typ bara lekt "pappa" och vari tyst och lugn:) Småbarn e så söt:) Vi satt ute i trädgården och drack kaffe och åt en massa gott, bullar, kex, och rabarberpaj med vaniljsås, det smakar mycket bättre ute än inne:)

OJOJOJ om 14 dagar e jag på Åland, kan inte vänta, det kommer blir sååå kul, det lär vara så fint där och jag hinner nog endå titta runt där fast jag ska jobba, men jag e ju bara 14 år så jag får int jobba nå mer änn 6 timmar. Men faktiskt det kommer bli kul, att få tjäna egna pengar och få göra nånting som e kul:)

Dehär blev långt:)
Nu ska jag försöka söka mig utåt det ser ut som det har slutat regnat, "Finally"
Imoron ede Måndag en ny vecka att se fram emot:)
BTW: VEM VINNER Tyskland-Spanien?! Ja tror  ...  nej jag vet int:) Spanien kanske?:)
Jaja, ha de bäst allihopa:)
Pusshej<3

db

Undergång

AAAAAAAAAAA, jag har ingenting att göra, det finns ingenting att göra, det finns ingenting jag vill göra, bosund är världens mest tråkiga by, jag går under snart om jag int får nått att göra . .
Alla är så tråkiga här, bara ligger och sover, eller är på jobbet, eller vid villan, eller sitter inne och trycker på sin lilla dator ( den kategorin tillhör jag väll då just nu) HahaXD
Men alvarligt vad ska jag göra? Jag trodd int att jag sku behöva säga dehär men nu just sku jag villa tillbax till skolan en dag elller så, såna här somamrlovsdagar när de absolut int finns nånting man kan göra så sku man helst villa hoppa över. I skolan vet man alla fall vad man ska gör typ nästa timme och så men ja. SÅ Jag säger int att jag int vill ha sommarlov nå mera jag vill bara ha nånting att göra, JAG ÄR UTTRÅKAD RÄTTARE SAGT!!
Jag vet att jag klagar nu förlåtXD

Tisdag ede idag ja, och klockan e halv 1 och jag har int gjort nå ennu idag, men hallå de e sommarlov, jag tycker int man ska göra nånting då, abslout ingenting, bara vara.
Men om nån vill hitt på nå idag så ede bara att ring eller mess mig.

unbelievable jag skrev idag igen här på bloggen, men jag får väll ta och skylla på att jag har så tråkigt, så att det int finns nånting annat att göra änn att sitta inne och trycka på sin lilla dator.

På tal om dator, de e int många veckor kvar tills jag sitter i bilen påväg till Åland. Jag ska ju jobba där i 2 veckor på min morbros restaurang. Och jag får ganska så mycket pengar får vi hoppas, och eftersom jag tycker om att sitta på datoren så ska jag spendera min lön till att köpa en egen liten bärbar som jag kan sitta och trycka på varje dag ifred, utan att ha en liten syrra som säger åt en att lämna datoren varje minut för att hon skall vara på den. Så de ska bli skönt med en egen:)

Nu ska jag int skirv nå mer eftersom annars får ni så sjuka ögon när ni  sitter och läser min intressanta bloggXD

Haha :D
Hejdå//David

Bloggare?!

Så nu har jag ochså kommit mig till att skaffa en blogg, varför vet jag inte? Men det kanske vore kul sen om nårra år när du läser det du skrivit och får skratta åt dina egna ord.
Jag har läst många bloggar, och på ett sätt är det väldigt intressant och kul att följa med andra på ett privat sätt liksom.
Så jag lovar inte att jag kommer bli nån nörd bloggare "skriva varje dag" och så, men jag kan skriva nångång när jag har lite extra energi i mina fingrar.

Ja kanske ska skriva nått om vad som hänt hittils idag då (eftersom jag har lite energi idag)

Dagen har vart ganska lugn och jag har inte gjort så mycket. Mest dator. Vädret har verkligen inte vart på min sida idag, det har i stort sett regnat typ hela dan villket är ett väääldiiigt stort minus "Tummen ner"
Sen har jag försökt övervinna min räddsla för regnet idag ochså. Cyklade nån kilometer i ösregn och sedan hoppade vi på stuntmattan, mina shorts var genom våta likaså min t-shirt, faktiskt väldigt kul men vääldigt kallt och vått, haha:D

Sen har jag bakat en skinkpaj, och hängt tvätt 2 ggr eftersom jag var tvungen att ta ner den första (hadde hängt kläderna där ute, men det började regna) Så fick istället hänga dom där inne, haha väldigt smart gjort-) Sen har jag väll inte gjort så mkt mer, blir väll tv ikväll tror jag minsann.

Haha de blev mycket längre änn jag trodde.
Om vi ses det vet man aldrig, hahaXD
Hejdå //DavidB:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0