yo peoples, piputi here!

K.
AAAAh fuck.
K BRY.
Ich vierasblog hier. Jetzt sind ich, mein Mann und unsere Freundin Der Bibbatant im Bosund bei des Kind des Gud. Wir sind nach Grill 57 gegangen. Sehr gut und sehr feelis. Total gut.
Okej.. Ja sejtschas gavarjoo pa-schwetsii.
Tydligen e min fantasi int på G ikväll, mut ei se mitään, koska mulla on FEEEELIS!
....MISTÄ MENI????  - TUNNELIIIIII.
Ja, jag kan ju uppdatera folket om att en viss Irene/Ipren Bjorkskog e aningens pika i en viss Grekland med stort G. höhöhö
Btw, ja e INT för att min kära gudspojke David(anus), guds allra heligaste ägodel, min french-kissing-BFF, o min snygga snela älsklingsgubbe Schols med underbart heta benmuskler, ska pys iväg ti militäärin o förfrys viktiga manliga kroppsdelar av sej! Ja menar, what´s the point with poaching birdies and deer and wolves and humanbeing!?!? GUDARS! (Ja, o davids balans e ju upp åt himlen, så han får ju int endå handskas me nå vapen, för om han sku gö de så sku han endå bli hemskickad för att han har skjuti stortån av sina medmänskor..) Alltså ja.. KARAR SKA INT LÄR SIG SKJUT ME PANGPANGBYSSONA. Finns int nå bra me de. Möjligtvis kan di ju försvara sig mot sina fruar då di int vill att fruarna ska kläm finnar o pormaskar på dem. Men om di skjuter oss så hamnar di ju endå bara i finkan eller på dårhuset där Bibbatantens farsa va på civiltjänst.. Och de e ju int nå KIVA JUTTU.
Och om guds barn o min karl far ti mili, vem i helsikes djävulsrike ska ja umgås med då?!?!?! FASIKEN DÅ INT KARAR FATAR O STANN HEM I VACKRA LARSMO BARA FÖ MIN SKULL.. Fast di får ju ennu större msukler då di springer åpå i finska skogar, så de e ju int så bajsigt :) MEN de kan man ju skaff åt sig här åpp i österbotten. Med mej. Faktiskt..
Ja, och om karin min pyser iväg ti milin så kommer ja va helt jävla uppfucked depressed för att han aldri e me mej (ja ha ju vari van att va me honom typ varann dag nu i snart 3 års tid), o sen då han kommer o hälsar på så kommer ja bara pyl fö att han snart lämnar mej igen. Nu tycker säkert alla som läser dethär inlägget, att ja e helt dum som int klarar mej utan min gubbe, o de e ja väl kanske. Men he e så ti man e kakiberoend av en karl. "Men all ader klarar e ju, varför sku int vi klar e?" För att vi int e som andra, doh. Ja kommer antagligen puss ihjäl min aggressiva hund Åke bara för att ja int har nån karl att kläng på. SVIINI. Och då hamnar ja på ÖT, o alla kommer böri hata mej fö att ja e en djurmördare. Och allt e karlns fel. Syndin.
Va e de fö fel på civiltjänst? Om han fa i civiltjänst kan vi ju skaff en minilägenhet istället för att va ifrån varann 20/7.. De sku ju va svin-kiva juttu. :)) O så sku ja betal hyran fö ja sku ju arbet vi prisma! O lukas e o torkar åldringars rövar eller leker med småbarn dagarna i ändan. PERFA! :D
FOR YOUR INFORMATION BEAUTIFUL SCHÖNEN HARASCHÅÅ GUYS, MIN MAN LUKAS TOR ERIK OHLS, FÖDD 26 FEBRUARI 1993, 10 MÅNADER OCH 1 DAG FÖRE MIG, PIPUTI, FYLLER 18 ÅR IMORGON, ELLER RÄTTARE SAGT OM 33 MINUTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(aaah, synden va grannan karl ja har. Check out the cheekbones and the gay-iness <3)
BARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ALL NIGHT LONG.
TJOFADERITTAN, NU SKA VI LEKA SCHARADER.
Tschüs, auf Wiedersehen, Gute Nacht, wir sehen uns in einer andes Leben, Bruder. Hejrå.
/PIPUTI

David goes PRADA

Lyx suktare som jag är har jag varit inne på Prada's hemsida och stirrat mig förblindad på allt vackert som fanns där.
Spelar ingen roll vad det är, gucci, prada, louis vuitton, allt är så JÄVLA snyggt, ursäkta mitt ordval men måste bara få beskriva hur sjukt snyggt allt är. Och bara pågrund av det huvudlösa lilla mini märket kostar allt en förmögenhet.
Men drömma kan man alltid göra, det blir man inte sämre av.
För dehär grymt snygga väskorna ska du punga ut 1 ½ laxar per VÄSKA... haha!!

Lördag 19.2.2011

Godmorgon på er!
Har haft en riktigt chill morgon, legat i soffan och kollat barnprogram och ätit frukost.
Nu har jag fixat mig och är typ klar för att åka iväg till SKOLAN. Ja ni läste rätt. Vi har en fest i skolan ikväll och vi ordnar den och är tvungna att åka dit till 1. Men det blir säkert roligt. (Ni som inte fattar, det är vi kockar/servitörer som ska jobba på festen, och vi har bjudit in våra nära&kära..) Ni som fortfarande inte fattar jag pluggar till servitör, och det hör till utbildningen att man skall ordna en stor fest.
en skiner där ute så tog på mig ett par pilotbrillor och min snygg tröja med läderimitation på armbågarna, älskar den!
HA EN BRA DAG!
vi hörs typ ikväll?

Khadidje du är bäst!!

--> hahahahaha! <--

Dålig bloggdag

Idag är det torsdag för er som inte vet. Jag har ingenting att skriva, och väntar på morgondagen istället för att sitta här och pladdra en massa skit.
puss

Louis Vuitton spring 2011


Sjukt snyggt!!!

Coca cola

Kollade på lilla aktuellt igårkväll och där fick jag höra om att ett av världens mest hemliga och välförvarade recept har läkt ut i allmänheten. Jag pratar om ett recept på världsdrycken coca cola. Där sades att endast några fåtal anställda på coca colas fabrik känner till orginal receptet, och själva pappret bevaras i ett bankvalv. Nu har dock receptet läkt ut, eller man har hittat en bild på receptet på ett gammal fotografi och nu är hemligheten ingen hemlighet längre..
Haha, lite roligt, dock tror jag ingen kan tillverka riktigt äkta coca cola, det är nog bara fabrikerna som har tillgång till alla medel och grejjer att tillverka denna kanon dryck..
Här är recepet..
- Flytande extrakt av Coca 3 drams USP (okänt mått)
- Citronsyra 90 ml 
- Koffein 28 gr
- Socker 30 (oklart hur stor mängd som behövs) 
- Vatten 9,5 liter 
- Lime juice 10,8 dl 
- Vanilj 28 gram 
- Sockerkulört 45 ml eller mer för färgens skull 
- 7 enheter smak (använd 60 ml smakämne per 19 liter sirap) 
- Alkohol 2,4 dl 
- Apelsinolja 20 droppar 
- Citronolja 30 droppar 
- Muskotolja 10 droppar
- Koriander 5 droppar
- Neroli 10 droppar 
- Kanel 10 droppar

Early bedtime

Villken duktigt bloggare jag varit idag *Stolt*. Kommer säkert inte uppdatera bara för det imorgon haha, that's me.
Men ville bara säga godnatt till er. Jag ska dricka klart mitt cocos te och äta upp mina mackor sen blir det bedtime.
(Jag sa ju att jag skulle bättra mig.. sömn är a-o har jag läst någonstans, hehe. En växande tonåringen behöver ca: 9 timmar sömn per natt, eller något sånt, dessutom räknar jag mig själv inte som någon växande tonåring mera så det blir inte riktigt 9 timmar.. Imorgon ska jag också simma, fan vad duktig jag är!! ;)
En gammal men fin bild, men kände för att ladda upp den. En fisketur en sommar ute i skärgården..

Rahlenfeldt have the style

2 riktigt snygga och enkla outfits som svenska Rahlenfeldt bär...

GRAMMY's

Grammy award ägde ju rum i förrgår och alla stora stjärnor var där, den som dock gjorde bäst entre som vanligt var ju såklart Lady GaGa watch this..

Skärpning David

JAG BEHÖVER EN FÖRÄNDRING I MITT LIV.
Jag behöver nya rutiner i mitt liv just nu. Nya matvanor, nya motionsvanor. Mer glädje, mindre sorg, och framför allt mindre chips, godis, choklad, bullar&kakor... Stora förändringar, men va fan, jag klarar allt!
Jag har alltid vart den som kan äta en hel marabou chokladkaka i ett nafs utan att ens få sjuk mage eller bli fet. Jag äter godis ungefär varje dag och har ändå bara haft ett hål i min tand och det var 5 år sen. Jag äter sällan frukt och ibland ett sallads hörn på mint tallrik. Jag är smal och pretty happy with my body. Men ibland vill jag bara ändra mig lite. Mer frukt och grönsaker, mera löprundor, simning minst 1 gång i veckan, mindre dator-tid, mer fokus på skolan och mer livsglädje, låter det helt sjukt? ...
Nu jäklar kör vi!
1 godis, chips, choklad, bullar&kakor dag i veckan från och med nu.
1 (inte allt för lång) löprunda per vecka (med undantag om det är mer än -20 grader ute..).
1 gång simning per vecka (Minst).
2 frukter per dag (minst).
Äta 5 mål per dag och MINST halva tallriken med sallad!!!!

Home fashion

Jag har alltid varit nått slags freak när det kommer till inredning och stil. Har flera kartonger fulla med "flytta hemifrån saker" som jag samlat åt mig och fått under årens lopp. Bra säger vissa töntigt säger andra. KANON BRA säger jag, när den dagen kommer då har jag i allafall ett glas att dricka vatten ur och en gaffel&kniv att äta med.
På senaste tiden har jag dock börjat fantisera om möbler och dylikt. För något vecka sen var jag med en kompis i hennes brors lägenhet och fick syn på sjukt snygga soffor / fotöljer, nu har jag äntligen hittat dem.. *Dräggel*
I want them!! Lite synd att dom är designade av någon fancy känd designare och kostar en förmögenhet...
Men drömma kan man alltid..

The hoodie

Min favorit hoodie just nu, köpt i London förra veckan..

Päls rätt eller fel

Läste precis en artikel på aftonbladet angående mössorna med en pälsboll på som cirkulerar runt i alla mode och storbloggar just nu. I artikeln sägs det att bakom pälsbollarna ligger det djurplågeri. Pälsen kommer från blåräven. Jag blir lite fundersam angående denhär artikeln. Jag är varken för eller emot pälsdjursnäring, och äger ingeting av päls. Det har alltid funnits pälsdjursaktivister och kommer alltid finnas dom som hatar att djur måste dö för att vi ska få kläder av päls osv. Men det har alltid också varit på det sättet, människor för flera tusen år sen började med dethär dels för att överleva kalla vintrar när det inte fanns tyg som det finns nu. Jag försvarar ingen av grupperna nu men jag vill att ni tänker efter lite innan ni yttrar er någongång. Om räven/minken blir avlivad på ett snabbt sätt utan att den får lida så tycker jag att pälsdjursnäringen är rätt. Men om avlivningen är plågsam och lång är jag starkt emot det. Men jag tror nog att allting går till på rätt sätt iaf här i mitt land, utomlands vet jag ju inte.
Modemössorna som nästan alla storbloggare och modebloggare har på sina huvuden just nu.
Hur är det med er, för eller emot pälsdjursnäringen?

Gaga dit it again


Happy fucking valentines day

Nu ska jag kolla skräckfilm i min ensamhet och tröst-äta allt här nedanför bara för att jag hatar denhär dagen!!
pusss

Vinterland


A cold Valentines day

Det är -30 grader ute och alla hjärtans dag. Solen är påväg upp och jag sitter i köket och äter frukot. Idag är det den dagen på året då man som singel känner sig ensammast. Alla hjärtan, choklad, kärlek och allt man ser gör en deprimerad.. Att det dessutom är 30 fucking degrees outside får mig att må illa, skulle gärna stanna hemma idag, men whatever, har haft sovmorgon + att jag har en rätt kort dag och redan har fixat mig och ätit frukost. Det jag fasar för är dock hur jag inte ska dö av kyla när jag ska gå ner till bussen? några tips?


En trött David alldeles nyss..

My sister's keeper got me to think

Jag har precis kollat filmen "My sister's keeper" och det var lungt den bästa och mest känslosamma filmen jag sett på en mycket lång tid. Jag gråter inte så ofta och om jag gråter ska det vara till något riktigt sorligt. Denhär filmen fick mig enormt berörd. Jag var till och med tvungen att ta en promenad efteråt för att rensa tankarna och baa tänka efter lite till. Många tar livet så förgivet. Struntar i att krama sin mamma eller sin vän vid olika tillfällen bara för att man tror att alla är odödliga och ingenting kan aldrig hända. Men det är så fel, så fel. Man vet aldrig när ens nära och kära försvinner, när dom inte längre finns där för en. Det kan hända vem som helst när som helst. Filmen fick mig att börja tänka på allt dethär som inte tänker på annars. Ta hand om de som står er nära, ge dendär kramen åt mamma innan ni åker iväg på dendär "korta" resan istället för att bara strunta i det eftersom ni ändå ses snart... Gör något roligt med er bror eller syster och glöm allt ni bråkat om. Strunta i de fula orden ni vill skrika åt någon när du är riktigt riktigt arg, knip ihop och gå därifrån, le, älska, skratta och lev.


Edwina Hayes - Feels like home

->http://www.youtube.com/watch?v=cSlrZI84n6s&feature=related<-

Ut på nya äventyr

Åker iväg också ikväll, har blivit bjuden på filmkväll. Det kommer säkert bli lika roligt som vi hade igår.
Nu ska fixa mig lite snabbt och sedan sticka iväg..
ha en kanon lördag kväll!

120211

I feel like an old banana skin today, ready to be thrown away. .

Ut på äventyr

Nu sticker jag iväg för att hoppeligen (högst troligt) ha en kanon fredag kväll tillsammans med fina vänner.
Har på mig en ny sjukt snygg hoodie som jag köpte i London, älskar typ den..
Visar bättre bild, imorgon typ?
pussss

Ikea fynd

Förra veckan när vi kom hem från London hann jag även in på Ikea en sväng, köpte denna snygga enkla hylla.
Jag hade också tröttnat på min sängbords-lampa och köpte en ny istället, blev en rund denhär gången.
Sen lite småsaker, som dessa lådor, perfekt att ha filmer i osv..
Och 5 snygga glas till har 10 stycken nu..
Ikea is the shieeet :D

Did someone say friday?


Tattoos

Jag har alltid drömt och velat ha en tatuering någonstans på kroppen men aldrig riktigt vetat var och hur den skulle se ut. På senaste tiden har jag börjat tänka mer på det och också kollat omkring lite och hittat sjukt snygga tatueringar och lite inspiration om var jag vill ha min.
Jag vill ha något i stilen med dom här nedanför. Ingen jätte stort, utan något litet och snyggt.
VILL HA EN NU!! VILL HA EN NU!!

Angelina Jolie

Vad jag älskar denna snygga människas filmer. Såg precis SALT, och förra veckan THE TOURIST. Så sjukt bra filmer och Angelina spelar så jäkla bra. Spänning, romantik, action = exakt min typ av film!!

Watch it!

London pics


Home

Jag är hemma från underbara London. Jag är också ledig idag villket gör saken bara ännu värre. Ångest ångest..
London var något mycket speciellt något jag aldrig upplevt förut, spännande och underbart. Kommer återvända dit mycket snart känner jag på mig.
Nu håller jag packar upp, städar mitt rum och lyssnar på musik. Jag och min syster shoppade ju som sagt så mycket att vi var tvungna att köpa en väska och betala extra för den eftersom vi flög med skitbolaget ryanair, men det gick rätt smärtfritt. Men nu undrar jag hur fasen ska jag få in allt nytt i min garderob som var full redan innan jag åkte till London? ?
Var in en sväng via IKEA på hemvägen och det blev en hel påse full, lådor, glas och en ny lampa.

Time to say goodbye

Jag lämnar vackra London om några timmar, känns faktiskt lite tråkigt. Har haft 3 underbara dagar här, sett massor med saker och shoppat way tooo much, men vi har löst det också genom att vi köpt en ny väska som vi checkar in imorgon bitti. Nu ska jag krypa ner i vår sjukt sköna säng och försöka få några timmars sömn innan vi ska packa ihop oss och bege oss mot buss stationen..
Vi hörs hemma, och då blir det massor med bilder..
pusss

A friday in England

(SKULLE HA POSTATS IGÅR, INTERNETPROBLEM..)
Ännu en fantastisk dag är förbi här i underbara London. Idag har vi besökt min kusin som bor 1 timme utanför London. Kollat hur hon bodde, staden, och hennes skola där hon studerar. Därefter käkade vi pizza och sen hoppade på tåget in till London där vi tog en taxi till Oxford Street och brände lite cash. Nu är vi tillbaks på hotellrummet och ligger här och chillar, käkar och skrattar ihjäl oss åt american pie 2 på tv. Våran kusin är med oss här och imorgon blir det en heldag med shopping och servärdheter.

02-03.02.2011


In London Baby

Jag är framme i en av världens coolaste är största stad. Fyfan asså, i'm impressed.
Just nu ligger jag i vår stora säng på hotellrummet och är helt slut efter 7 timmars shopping och gående.

London

Mot flygplatsen and London here we come!
Hörs när vi är framme ikväll!

Packningskaos

Godmorgon!
Skippade skolan idag, eftersom att jag bara hade 1 lektion från morgon det skulle varit väldigt onödigt att ta sig till stan och tillbaks för en ynka lektion. Nu har jag precis vaknat och håller på packar&städar och fixar, duscha borde jag hinna med också..
Och ja... just det jag har ju inte berättat ännu vart jag är på väg ;) haha, det får bli en hemlighet tills jag är framme..

RSS 2.0