Stockholm del 2

Gokväll!
Dagarna här i Stockholm har bara rusat iväg, hemskt men sant. Imorgon bitti hämtar taxin oss 07:15 här och vid 9 så flyger hem till vårt kära Finland igen. Stockholm är fantastiskt, skulle bra kunna tänka mig att flytta hit precis som min moster gjorde i sina unga dar.
Idag har jag och min syster mest slösat, men bara för att få slut alla våra svenska kronor, vem vill ha dem i Finland (där använder vi € mycket bättre, enligt mig då, vad tycker ni? (Y) / (N)  ?! Jag visar sen när jag kommer hem imorgon kväll kanske om jag orkar mina inköp.
Ett annat stort projekt ikväll har varit att packa, så jobbigt. Fick sitta på väskan när vi åkte hemifrån, den var så full, och nu när jag dessutom shoppat, jaa den var helt överfull, jobbigt, blev nästan lite ledsen =S men det ordnar sig jag kan ta en påse eller nått där jag lägger alla de stora presenterna.

Nej nu ska det diskas undan här ett helt berg på diskbänken, ( Vi diskar alltid innan vi somnar här, vill hjälpa år moster.)
Sen ska jag sova, blir en lång dag imorgon.

Vi hörs när jag är hemma i mitt kära rum igen, så skönt det ska bli, som man alltid säger "Borta Bra Men Hemma Bäst", eller hur? =)


En bild såklart: En mycket trött David efter en hel dags shopping, haha!

Ha det bra!
Sovgott!
db


Stockholm

Hallå!
Villken helg det varit, asså=)
Fredag eftermiddag kom vi till Arlanda tog taxi till Vällingby där vår moster bor. Villket härligt väder der varsol och ingen snö alls, underbart. Lite senare drog vi in till Vällingby-Centrum och käkade Thai-Lunch, så jäkla gott asså. Sedan drog vi och kollade lite i butikerna, helt underbart finns verkligen allt! Därefter drog vi via coop och handlade mat, massa gott. Kvällen spenderades här i lägenheten, fikade och tog det lungt, somnade redan kring 10 vi var verkligen så trötta efter resan.

Gårdagen då, vaknade runt 8, käkade en enorm svensk frukost. Efter duschade vi och gjorde oss i ordning. Slappade litr framför datan. 12 käkade vi Tacos hemma så underbart gott. Efter vi vilat på maten drog jag och Irene in till Vällingby-Centrum igen, kollade egenom varenda butik, så jäkla kul, det finns verkligen allt möjligt, ni borde se det, haha. Vid 3 fikade vi på Coffie-House By George i vällinge-hus, caffe-latte med en underbar semla. Därefter fortsatte vi med shoppingen, hittade ett enromt köp-centrum lite längre bort och vi alvarligt tappade hakan när v kom upp på andra våningen, så enromt stor och snyggt, helt sjukt, asså går inte att förklara med ord. Och dethär är bara Vällingby-Centrum ännu, tänk inne i Stockholm-City då. Halv 6 gick vi hem med en isglass i handen underbart kallt haha. Kvart före 6 kom vi på att vi ville på bio så vi sprang in till centrum igen och hann till filmen "Mammoth", bästa filmen på länge, tror att alla i biosalongen gärt eller iaf hade tårtar i ögonen, vi satt och käkade chips och drack källvatten hela filmen och snyftade. Halv 9 gick vi hem genom ett tomt centrum och dö började det snöa, mysigt=)
Hemma rostade vi mackor och drack appelsin-juice. 11 somnade vi efter en underbar dag.

Haha dethär blev långt, men hoppas det var roligt att läsa, nu ska vi börja fixa oss, vi ska nämligen dra in till Stockholm-City med tunnelbana ensamma=) Kommer bli en underbar dag. Jag älskar verkligen Stockholm.

Nu ska jag gå, ha det så bra!

Puss&Kram!

db

Gomorron

Antar att nästan alla sover nu efter som de flesta av mina läsare bor i Sverige och Sverige är 1 timme senare än Finland så nu är klockan 06:56 här och hos er 05:56!=)
Här sitter jag här klarvaken med en massa fjärilar i magen, de e lite nervöst! Men det kommer gå bra, flyget avgår 11:55 från Vasa, och borde vara i Stockholm vid 12 (obs: tidskillnader..) så vi får en timme extra=) Därefter tar vi taxi till min mosters lägenhet i Vällingby. Det kommer bli så roligt.
Ska försöka blogga lite därifrån också!
Nu ska jag äta frukost, och sen börja fixa till mig!

Sköt om er, och ha ett riktigt skönt sportlov allihopa!

db

Stress, stress, och åter stress

Skrev ett låångt inlägg för en minut sen, men klantade till mig och allt blev helt konstigt, fan också:@

Iallafall, dagen har varit stressad, har varit i skolan, in till stan och köpt lite grejjer inför morgon dagen, tvättat kläder, struckit och vikt kläder, packat väskan, sprungit runt här hemma.. Nu är jag äntligen klar, alla kläder ligger nerpackade, garderoben är tom, allt är på sin plats i väskorna, i can't believe it.

IMORGON BÄR DET TILL STOCKHOLM.. Ska bli så jäkla roligt, shopping, bio, chill, barnvakt=)
Nu måste jag sova, viktig dag imorgon!

Avslutar med 2 bilder:


Ett tom garderob, där var allt ennu i tvättstugan och i tvättmaskinen, nu är allt nerpackat i väskan på golvet!


Fick mitt betyg redan idag eftersom jag inte är i skolan imorgon på betygsutdelningen! (Y)

Vi hörs imorgon-bitti!
Gonatt!

db


Panik? Nejdå!

Kom på att jag har 10 000 saker att göra minst, borde skriva en lista, jo herregud annars glömmer jag hälften av allt som ska nedpackas i kappsäcken. Men orkar jag det. Jag ser redan framför mig hur jag sitter på väskan och drar igen den med alla mina krafter:o, sen 5 min före vi far på fredag morgon frågar jag mig själv "Har jag allt nudå" Panik? Nejdå!


Just nu tvättar jag mina kläder, detdär är andra maskinen. Konstaterar att jag omöjligt ORKAR vänta 1 timme och 12 minuter på att den ska bli klar och dessutom hänga dem eftersom torktummlaren krymper mina kläder. Hur ska jag göra?


Jag söker fram kronor, laddar mp3 batterier, laddar kamera batterier, söker fram pass, kort, biljetter, pengar, söker fram extra minneskort till kameran. Söker efter headset till telefonen, söker fram födelsedagspresenter till min kusin, drar fram kappsäcken, funderar på att börja packa, tittar i mitt klädskåp: "var ska jag börja, NEEJ?! jag packar imorgon istället". Nej hörni nu skriver jag en LISTA!!

Kaos ni vet. Nu ska jag dricka te, och sen måste jag sova, ska upp 6 imorgon bitti lillebror fyller år och klockan 6 måste vi sjunga åt honnom eftersom det är enda tiden alla i denna familj är hemma, suuuuck.

Gonatt världen!

db

Onsdag 18 Februari

Hallå bloggen!
Lessen för en mycket dålig uppdatering (igen), har tänkt varje dag: "Idag måste jag skriva ett inlägg till mina läsare, men som vanligt med mig så har det inte tyvärr blivit av. Men nu tog jag mitt förnuft till fånga och ska nu skriva lite nytt år er.
Först och främst hur mår ni? Allt är okej med mig! Men nu har jag har mycket tråkigt just nu så berätta gärna om nått roligt eller om din dag, skulle vara kul=)


Min underbara fejk puma munjacka köpt i Tallin förra sommaren, 25€ (Och ja vi fick nerplutat den endast 5€ men tanten var sur och tvär och 25 var hennes sista pris fast jag envisades med 20. Gäh 25€ är den absolut inte värd, krymer varje gång man tvättar den:( Men den är ett minne för livet och jag älskar den endå haha=)

Okej, nu om dagen:
Idag har jag haft en ganska bra dag, kollade klart filmen "Freedom Writers" på modersmålen, sen skrev vi reccension om den. Riktigt bra film rekomenderas starkt!
Matten var så himla tråkig fattade nada, så jag och min bordskompis Hanna satt och pratade om allt mellan himmel och jord och som vi skrattade, matteläraren såg strängt på oss flera gånger, haha!
Huslig ekonomin gick också helt bra, jag gjorde knäck=))

Igår smög sig resfebern på mig, och idag känns de inte bättre, haha. Jag som har flugit så många ggr kan ju inte vara nervös haha, men lite annorlunda är det denna gång, jag och min syster är ensamma!
För er som inte vet ska vi hälsa på vår moster och kusin i Stockholm, ska bli riktigt roligt med shopping och dylikt. Dethär blir min 6:e gång jag besöker Stockholm!

På fredag morgon lyfter vi från Vasa så det är bara 1 kort skoldag kvar, underbart!


Nu ska jag börja packa så smått och duscha, dricka te och ta de lungt, kanske blir ett inlägg till, who knows?;)

Ha de gött, så hörs vi!

db


Sunday

Hello, läget? Allt är bra med mig, lite trött och så, but it's sunday!
Imoron är det måndag som betyder ny vecka med nya möjligheter, not! Har en tung dag imorgon. Och vi har dessutom skidning på gymnastiken "Suck" orkar inte bära med mig allt på bussen så himla jobbigt -.-

Idag har det varit en lugn dag vakande 12, slappade till 2, åkte in till stan med farmor och syrrorna käkade på macdonalds och satt där i en timme typ. Riktigt nice att sitta där och prata och kolla och kommentera om olika folk man ser, haha XD.

Nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på musik, drar upp volymen hela tiden, så himla skönt att bara låta fingrarna skirva och det enda man koncentrerar sig på är skrivandet, det enda man hör är den dånande musiken. Obeskrivlig känsla detdär.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, plugga lite och så!
Helgen har vart riktigt bra=)

Vi ses imorgon alla underbara!


db


Update:18:09

Måste bara visa er min underbara vändags-tårta som jag gjorde igår. Släkten uppskattade verkligen den:)

Ser kanske inte så god ut på bild men den innehåller massa gott;)
Bara att ring och beställ en, haha;)

db

Saturday night

Hallå, har inte hunnit blogga idag no idea why? Men iaf, nu e jag hemma efter en hel-kväll med släktet, god mat, tårta och coffie, riktigt trevligt!
Alla <3 dag är det ju idag idag, så jag önskar alla en riktit fortsatt trevligt kväll, ta hand om varann, and be careful!

Nu blir det film!
Puss&Kram!=)<3

Scary-Day

Fredag, Fredag, Fredag, underbart inte sant. Känns så himla bra att vara ledig nu i 2 dagar!

Sitter här och vräker i mig chips och dricker päron"saft". Let's Dance ska jag som vanligt kolla på, och det börjar om ca. 30 min. Det är tyst här hemma nu, undrar om jag är ensam? Ingen av er har väll missat att det är fredagen den 13:onde idag, scary:S inget speciellt har hänt mig idag. Allt är fint. MEN JAG TAR DET FÖRSIKTIGT, det är ännu 3½ timmar kvar på dagen, kan hända vad som helst!

Om jag ska vara helt ärlig nu så vill jag egentligen inte sitta här hemma framför datan/tvn, nej, men man kan inte alltid få som man vill, tyvärr.=(


"Tröst-Äter" lite grann . .

So long!

db

500 Internal Server Error?!?!


Denhär bilden gick int att få in i förra inlägget och fortfarande inte, jäkla 500 Internal Server Error?!  så här kommer den, blev lite misslyckad (solen hann gå ner=(, skolans felxD)

Ps: Det blev varm kakao istället för te;)

nu ska jag sova, godnatt=)

db

Thursday-Night

Godkväll=)

Sitter här nyduschad med bara handduken på mig, och ska försöka skriva ihop ett litet inlägg åt er kära läsare!

Dagen har varit *Tänker efter* ganska bra, Franska Provet fick vi ut gick inte så bra som jag trodde men men. Fysik Prove hade vi sista lektionen och tyckte faktiskt att det gick rätt okej! hatar fysik och sånt, men denhär gången gick de för en gångs skull. Pytt i Panna till lunch absolut inte gott, men serveras det så äter man.
Ikväll har jag varit på födelsedagskaffe, min kusin fyller hela 17 år idag, grattis grattis! Ps: Tårtan var riktigt god;)

Snart ska jag bänka mig i soffan och kolla "Halv 8 Hos Mig"
Sen ska jag läsa engelska-läxan och dricka citron-te!

bloggen krånglar nu, får inte uppladdat bilden. Lägger den sen.

Hörs!

db


skit liv



Allt går neråt just nu tycker jag, motgångar hela tiden. Idag Blev jag underkänd i ett prov i skolan tillsammans med några andra och nu tvingas jag ta om det på tisdag, I can't believe it. Jag orkar verkligen inte läsa på samma sak ennu en gång. Okej jag vet att allt det här är mitt eget fel och jag får skylla mig själv att jag inte pluggar tillräckligt, men jag har liksom ingen inspiration längre, jag varken orkar eller vill sätta mig ner på en vardag och plugga non-stop i flera timmar, såå himla jobbigt. Ångest får bara man tänker på det. Nu i efterhand känns all så skit skit, jag är inte sådär dålig, jag kan om jag vill, men denhär gången så gick allt åt helvete. Men på tisdag när jag tar om provet ska jag fan visa att jag kan bättre. kommer skriva 10 i det, der svär jag på!

Okej, ursäkta att jag är så arg?! nu men måste få ut ilskan nånstans, och här kom det.

Skriver mer sen.. det kliar i fingrarna !!! =))

db

ONSDAG

GÄÄH:@
2 prov har gått åt helvete nu:{, imoron har vi det sista, äntligen, och det tänker jag få bra betyg i, så nu får bloggen lida, ska plugga häcken av mig hela kvällen på fysik!! Great-.-

Btw om 7 månader fyller jag 16 X'D haha, lite mer än ett halv år bara;)

Ha det fint!

db


21:20

Hallå igen!
Föräldramötet gick bra, trååkigt var det, haha!
Sitter och lyssnar på musik just nu och kollar på underbara bilder från sommaren, ojojoj vad jag drömmer mig bort nu från denhär kylan och den metershöga snön...


Haha jag och syrran i Lettland, vi älskade poolen, och vi var nästan de enda som använde den<3


Jag i den 26 gradiga poolen, underbart!


Jag på den 200 km långa stranden. Underbart varmt vatten, och villka härliga vågor det var.


Oförglömlig resa med min kära knasiga syrra och farfmor och farfar.
 
LETTLAND 2008, MINA KÄRA VÄNNER!

SeeYa!

db

10 Februari

Tjena alla läsare!

Hur är det mer er idag då?
Jag mår helt okej, lite trött, fryser lite smått. Men annars är allt ungefär som vanligt.=s

Dagen har varit lång och tråkig. Så himla skönt att komma hem!
Ikväll ska jag åter tillbaks till skolan med pappa på nått konstigt föräldramöte för alla 9:or och deras föräldrar, det suger verkligen. Hoppas vi får sluta en timme fortare nån dag pga dethär.=)

Ute är det fortfarande fruktansvärt med snö, kallt är det också, men solen har faktiskt lyst idag så det har varit trevligt att se ut på den genom skolans fönster. Synd att jag inte hann vara ute nått längre idag och ta emot d-vitaminen, känns som om jag verkligen skulle behöva det.=(


Bjuder på en fräsh photoshoppad bild av mig idag.
Hope you like it!

Nu ska jag ta det lungt och vila lite lyssna på lite musik.
Vi hörs snart alla där ute!

db


Johnossi - Summerbreeze

Villken jävla dag, allt har gått fel. Sånna här dagar vill man bara lägga sig ner och sova i hopp om att morgondagen skulle bli bättre, ingen dålig ide!



Min lunch idag. Herregud villken kvalitet, paint suger..

Vi hörs imorgon, hoppas allt e bättre då!

db

Skräckfilm

Kollade "The Hills Have Eyes 2" igår, fyfan alltså jag satt bara och skaka. Riktigt rå film. Min syrra kom sen å kollade med mig så då var det inte lika hemskt. Men på nått sätt var den endå sådär spännande!
Se den om ni får chansen! MEN HA NÅN MED DIG!



Nu ska jag plugga matte :{

Ha en bra dag!

db


Söndag natt!

Hallå där ute alla människor!

Jag har haft en fantastisk kväll. Bio med Liza och Madde, vi såg på filmen "Bröllopsduellen" riktigt bra och rolig film, haaha som vi skrattade emellan XD Sen mcdonalds i några timmar. Hoho, tack för en fin kväll. "I NOVEMBER, DÅÅ" HAHAHAHAHA! <3



Mitt betyg: 8 brudar av 10 ;)


Nu ska jag snart chekka skräckfilmen "The hills have eyes 2" på canal+first, ooh, kommer vara så rädd!!!!:sss

Puss och kram och gonatt på er!

db

En Vit Lördag

Goddag allesammans!
Dagen har rullat på, tiden går så fort. Vaknade runt 10, var jättetrött eftersom jag och min syrra kollade film till 3.
Har också hunnit på en lång promenad med farmor och hennes hund, riktigt skönt med frisk luft, men usch så kallt det är -10 grader :S

Lovade också ta lite bilder och visa hur mycket snö det är hos mig nu, har äntligen slutat snöa. (Syns inte så bra men) 
lite bevis:















Ikväll blir det bio och lite annat med min kära kompis Liza =), det blir trevligt!

Vi hörs=)

db


22:40

Sådär ja! Let's Dance är halvvägs!
Alla var duktiga ikväll tycker jag, särskillt Elisabeth jag gillar henne hon är så cool, och söt, och framförallt dansar hon väldigt bra för att vara 64 =)

Nu sitter jag här och har stora diskussioner med en kompis om olika saker. Lite trött är jag faktiskt, ska hämta upp min syrra klockan 12 med farmor eftersom hon inte hittar till stället där min syrra befinner sig nu med sina kompisar. Ojoj hur ska jag orka med det!

Puss och gonatt på er!

db

Coca-Cola

Något annat jag är helt tokig i är Coca-Cola, helt såld är jag på det. Finns inget bättre än att dricka ett stort glas kall cola.
Let's Dance drar igång om 15 min, perfekt timing, ska ni kolla? =)


Underbart =))

Nu åker mamma till jobb, pappa är i huvudstaden över helgen, syrran är hos några kompisar, bara småglinen är hemma och dom ska snart gå och sova.
Skönt att bara vara för sig själv en hel kväll. Eller?! - Lite "sällskap" skulle väll inte skada antar jag. . .!?

Hörs!

db

FREDAG!!

Yes=) En vecka avklarad, pang. Underbart tycker inte ni!?

Jag är väldigt glad idag, lycklig, faktiskt har det varit en riktigt bra dag!


Fredag hur skönt som helst! (Y)


Igår var jag duktigt, väldigt duktig rättare sagt. Mamma uppskattar en alltid när sånt här står hemma på bänken när hon kommer hem! + +=)) Ser det inte gott ut, morotskaka med smältost på, och runebergstårtor!

Kvällens planer: Hemma, soffan, let's dance, chips, cola, mys!

Ha en underbar kväll, hörs lite senare;)

db

Torsdag-kväll

Hallå!
Fick inte ihop något inlägg under gårdagen, skyller på franska-provet. Men nu är det gjort!
Dagen gick smärtfritt fram, ganska seegt måste jag medge.

Och den värsta saken har jag inte berättat ennu, det har TOTAL-SNÖAT non-stop nu i typ 24 h, så jävla massa snö ute nu, ååå, jag blir galen. Nu har vårkänslorna som smög sig på för några veckor sen absolut försvunnit. Fan!

Igår tog jag dessutom ut alla mina pikéer och kollade igenom dem, ni som inte vet så jag älskar pikéer så mycket. Ååh vill ha sommar nu vill börja använda dem.

Tänk er flipp-flopp, solglasögon, ett par shorts och en piké. Hur underbart låter inte det.?!





Piké - Kappahl


Piké - Kappahl


Piké - H&M


Piké - H&M

Jaa-a just de, sa jag att jag älskade pikéer? ;)

Ha en bra kväll kära ni!
Vi hörs imoron, och då är det FREDAG!! <3=)))
Gonatt!

db

Tisdag

Hej hej! =)
Villken lång dag. Skolan gick bra. Missade min buss imorse haha, farfar fick skjutsa mig, men och jag hann. Provet gick inte så bra haha;), tandläkarbesöket gick fint förutom att jag glömde bort tiden och kom lite sent. Tandäkaren sa att jag hade otroligt fina tänder. Hon berömde mig haha skönt att höra=))


Gick riktigt fint på gymmet känner mig väldigt stolt över mig själv, sprang 20 min på springmattan?! och sen tränade vi armar ben och sånt. Känns verkligen i kroppen nu men det ska det göra! Hoppas det ger lite resultat också. Beslutade mig även att hänga på med pappa och syrran varje tisdag, låter det inte bra?=)
           Snart ser jag ut som honnom;)  "Skämt"  X D

 
Nu har jag tydligen klantat till mig och all text har blivit kursiv, nooooo -.-
Hahah! Det går inte att göra vanlig stil! WHAT?!

Aja, nu har jag duschat, ätit, ska självklart dricka kaffe snart och se på Andra&Avenyn!
Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag!

Imoron blir det en kort dag, med studiebesök till JG, sen husligekonomi, trevligt!

Vi hörs!

db


Tisdagens bästa

Har än en gång slitit mig från pluggandet, haha jag orkar bara inte. Känner mig lite halv krasslig ännu, kanske jag håller på bli förkyld? Det är ju sånna tider nu.

Imorgon är det vanlig skoldag 09.15-15.00, 13.30 ska jag till tandläkaren, det är typ ett år sen, vanlig rutin-kontroll, har aldrig haft problem med mina tänderna fast jag äter en massa onyttigheter. Så det är ju bra. Sen åker jag med pappa och syrran på gym, ska bli skönt. Känner att alla mina muskler har krympt, haha;) Bara en hake, jag behöver nya inneskor att träna med, hittade ett par snygga puma skor från brandos 80€ känns lite väl dyrt för mig haha;) men vi ska se!!


Är dom inte snygga!

Nu ska jag duscha, dricka en stor mugg kaffe med mjölk i, och försöka varva ner med musik, sen sova!
Lovely!
Vi hörs imorgon sent.
Godnatt!

db

Huvudvärk och plugg

Goddag kära ni!

Idag har jag haft en lång intensiv dag. Huvudvärk har jag också plågats av det senaste timmarna. Jobbigt som fan. Hela huvudet dunkat på nått mystiskt sätt, misstänker migrän uscchh:{ Hur som helst försöker jag ta det lungt drack kaffe för nån timma sen och det blev bättre (läste på wikipedia att koffein lindrar migrän.) Nu pluggar jag för fullt på finskan. Har prov imorgon.

Ska visa en rolig grej, vår familj är en "saft-älskande-familj" haha, alla dricker det. Och vi har typ alltid någon sorts saft hemma mest dom här sorterna:


Jordgubbs, bland (Hallon, vindruvor päron), och appelsin!
Haha sjukt, men älskar man saft så gör man X D


När ja övar på prov dricker jag alltid nått, kaffe, te, varm choklad, mjölk, vatten, läsk eller nått haha, kan koncentrera mig bättre då!
Ett tips: Sätt några isbitar i ditt saftglas då blir mycket godare:)


Okej nu måste jag tillbaks till köket, böckerna väntar:(

Hörs sen! 

db

Måndag-Morgon

Godmorgon, när alarmet ringde imorse ville jag bara slänga mobilen i golvet och SOVA!! Men det var bara att stiga upp "Suck" alltid lika svårt. Men det gick, har käkat en mini-frukost (eftersom jag är dålig att äta på morgonen), och har fixat till mig. Min buss går om ca: 10 min. Låång dag idag tyvärr, helst skulle jag bara villa ligga hemma hela dan och kolla film eller nått, hur underbart låter inte det -.-

Nej nu ska jag sticka!
Ha en bra dag!

db


Crazyy

Haha heej=)

Vet ni idag har jag gjort världens galnaste grej, och roligaste också för den delen!
Haha jag har kört bil för första gången i mitt liv, helt sjukt kul, det var min pappa som tvingade mig;) och jag ångrar mig inte. Så jäkla roligt, kom i 60 km/h på isen hahaha, NU VILL JAG BLI 18 OCH FÅ KÖRKORT =)))<3



Bildbevis haha, ser en aning koncentrerad ut, men fan va kul det var =))


Sen har jag också bakat denna underbara ambrosiakaka med citron-glasyr och hackad marieanne på, såå god!!



Domhär fina tulpanerna som jag köpte till min kära mamma i fredags får avsluta detta glada söndags-inlägg!
Nu ska jag plugga finska och franska resten av kvällen!

Hoppas alla där ute har det bra!
Vi hörs imorgon vid 5 tiden, låång skoldag :{

db


Natt-Inlägg

Gosh vad tiden går när man sitter vid datan.
Filmen är klar, chipsen slut och David är trött.
 Ska strax gå och sova, ska bara kolla några bilder.

Haha nu är vi inne i Februari :)) Skönt:)



Godnatt Världen!

db

RSS 2.0